TORNEIG DEL CENTENARI I DESÈ ANIVERSARI U.E.CAMPDEVANOL I ESCOLA

TORNEIG DEL CENTENARI.pdf
Documento Adobe Acrobat 6.2 MB

8 desembre 2018

TORNEIG 10è ANIVERSARI BENJAMI

Us deixem també imatges d'altres torneigs on hem assistit l'Escola Futbol Ripollès

2 d'Abril de 2018

TORNEJOS DE SETMANA SANTA

Durant aquests dies equips de l'Escola han participat en tornejos en diferents zones de la geografia catalana.

Aqui deixem la crónica.

TORNEIG SANT JAIME DE LLORET DE MAR

El Cadet començava amb mal peu després d’un mal partit contra l'Adrense, equip italià i dels favorits pel torneig amb una derrota per 3 a 0.

El següent partit es va jugar contra l’equip basc Esporting Herrera, amb el qual si no s’ aconseguia la victòria complicava molt les possibilitats de passar de ronda. El partit començava amb una errada defensiva als 8 min de joc amb el que els bascos s’avançaven al marcador. Però el cadet no va abaixar els braços i amb un bon joc associatiu va aconseguir capgirar el marcador abans del descans amb un 2 a 1 favorable.

A la represa de la segona part el cadet seguiria gaudint de bones ocasions amb bones aturades del porter i un pal. Al final del partit els bascos van gaudir duna molt bona ocasió amb un remat de corner en el que Sergi va treure una gran ma privant-los del empat i aconseguint així la primera victòria del torneig.

En el tercer partit contra el Corbridge angles es va aconseguir una victòria per 8 a 0 i amb un bon joc per part del equip ripollès, marcat això si per la desafortunada lesió d’un jugador angles de tíbia i peroné al qual li volem desitjar una bona recuperació.

Dissabte al mati es va jugar el partit decisiu per passar a la final contra el sant Julià de Vilatorta amb el qual nomes valia la victòria ja que l’empat no servia pels gols encaixats.

Un partit ple d’èpica ja que tot i proposar un bon futbol i avançar-se al marcador per 1 a 0 els de Sant Julia en una nova errada defensiva del cadet en una falta aconseguien l’empat. A la segona part en una nova errada el sant Julia va poder sentenciar però l’Esteve comet una falta castigada amb vermella directe però que deixava l’equip amb opcions tot i estar amb 10 i amb Cano (jugador de camp) ocupant la porteria per l’expulsió de l’Esteve i lesió d’en Sergi.

To ti estar amb 10 el cadet a l’últim minut va aconseguir marcar el 2 a 1 per un fort xut de Serrador que donava així un èpic passi a la final.

La final, jugada al camp municipal de Lloret va ser un cop mes contra l’Adrense italià.

Els jugadors però, van fer un molt bon partit amb una gran arrancada en la qual Toni Pau feia el primer gol amb tan sols 8 min de joc després d’un potent xut que el porter no aconsegueix rebutjar.

Amb l'1 a 0 els italians van apretar i a traves d’arribades per bandes i centros feien molt mal. Al minut 15 Cano va aconseguir refusar un potent xut dels italians el qual queia als peus d’un nou jugador de l’Adrense que finalitzava però novament Cano, des d’el terra va treure una gran mà que fins el millor dels porters firmaria.

L’Escola es mostrava solida i gaudia d’espais a la contra però sense cap ocasió clara.

A la segona part mateix guió.

L’Escola amb un joc mes pràctic solventava la gran pressió italiana.

Fins que al minut 14 a traves d’un refús de la defensa italiana a corner, es marqués el segon gol de jugada d’estratègia que donava una certa tranquil·litat al marcador.

Després d’això els italians gaudirien novament de dos remats fallits provinents d’un corner i una falta lateral. Pràcticament al final de la segona part possible penal no xiulat a Planella.

Final amb victòria per 2 a 0 (2 únics gols encaixats per l’equip italià en tot el torneig) i alegría del Cadet que aconseguia així amb un gran partit fer-se campió de la 40ena edició del Torneig Internacional Sant Jaime de Lloret de Mar. Gran experiència i gran torneig de menys a mes per part dels cadets.

TORNEIG SANT QUIRZE DE BESORA

Categoria Prebenjamí

TAGA: 4art classificat, molt bon torneig, quedant eliminat a semifinals pel AEC Manlleu (Campió del torneig) tot i tenir més ocasions i sent  superior durant tot el partit. Destacar que la Jana Muro va ser inclosa dins del 7 ideal pel seu bon torneig.

SANT AMANT,  5è classificat,  bons partits i nomes una derrota durant tot el torneig. Eliminats als penalts per un dels favorits.

CATLLAR 6è classificat equip format per jugadors de 1er any i que ha fet una gran fase de classificació .  Eliminats per un dels finalistes tot i tenir opcions per guanyar el partit.

CORONES 13è classificat, equip format per jugadors de 1er any i en que tots és el 1er any que juguen a futbol i tot i així han competit molt bé en tots els partits com ho demostra el fet que la Xènia Carceller també ha estat inclosa dins l'equip ideal del torneig.

Categoria Benjamí

Benjamí A. 5è classificat. Molt bon joc  durant tot el torneig. Equip menys golejat. La mala sort davant del CF Torelló no ens ha permès passar a semis. Molt contents per la bona imatge donada.

Categoria Aleví

Després d'iniciar amb dos empats, l’últim partit de la fase de grups, l'equip va treure el millor rendiment i es va sobreposar i va guanyar el partit que li donava la classificació.

A partir d’aquí, van estar esplèndids guanyant a 4rts al FUE Vic per 2 a 1.

A semis superant l'Oar Vic per 2 a 0 i la final 3 a 1 contra el Sant Viçens.

Enhorabona a tot l'equip per l'esforç mostrat.

15 d'abril de 2017

TORNEIG SETMANA SANTA INFANTIL "A" DIA 2

L'infantil “A” al mati a jugat el seu últim partit de fase de grups contra l’equip italià Luciano Menara, amb el qual es disputava el primer lloc de grup.

El partit a començat amb un joc molt directe dels dos equips en el que els italians dominaven amb alguna arribada, però que l’infantil “A” ha aguantat be. A partir dels primers 15 minuts l’Escola a posat el joc amb combinacions mes llargues i a començat a arribar amb perill.

A la represa de la segona part Gil sabata a aprofitat un xut de falta sense  demanar distància i en el que el porter badava posant la barrera.

El partit s’ha tornat mes dur i els italians han apretat i l’Escola tenia arribades amb contraatacs. Finalment el partit acabava amb  1-0 i amb classificació de l’Escola no sols com a primer de grup si no com millor primer dels 3 grups i que en cas de perdre a quarts dona accés a la repesca directe.

A la tarda s’ha disputat a Breda el partit de 4ts de final davant l’equip del Carmagnola. Al minut 15 ens hem posat per davant en el marcador  amb gol d’Eric Ureña i teníem el partit  encaminat  però dos minuts després en una errada de sortida de pilota em encaixat el gol de l’empat.

A la represa de la segona part,  Marc Blasco a aconseguit desfer-se de la defensa amb jugada individual marcant el 2 a 1. L’Escola seguia dominant el matx amb diferents arribades amb les que els italians es defensaven amb excessiva duresa. Però amb una acció d’estratègia de pilota aturada, Jordi Cano ha sentenciat amb el 3 a1 definitiu que ja no es mouria del marcador. Demà a les 10.00 a Can Borrell l’infantil “A” de  l’Escola jugarà les semifinals contra l’equip del Benatense.

14 d'Abril de 2017

TORNEIG SETMANA SANTA A SANT QUIRZE DE BESORA

Torneig de Setmana Santa a Sant Quirze de Besora. En aquesta edició del Torneig de Sant Quirze l’EFR s’hi ha presentat amb dos equips de categoria prebenjamí. Cal dir que els dos equips son de primer any i que també hi ha anat un jugador a cada equip que actualment son de categoria “Escoleta” i que han hagut de competir contra equips de segon any. El Taga ha fet una gran lligueta on destaca l’empat aconseguit davant del que a la fí ha set el campió, i que la seva eliminació a quarts s’ha produït perdent per 1 a 0 però amb opcions reals d’empatar i inclòs de guanyar. La evolució positiva dels darrers mesos s’ha vist reflectida en aquest torneig.

El Bastiments ha fet un gran torneig seguin la dinàmica mostrada durant tota la temporada. Han practicat un gran futbol eliminant  a quarts i semifinals a la F.E. Vic i al Llerona respectivament amb partits molt emocionants ja que tots dos s’han decidit a la tanda de penals. La gran actuació del nostre porter Jordi Moret ha set decisiva per superar les dues eliminatòries. En la final, no hem tingut opcions davant d’un Vic Riuprimer molt superior físicament i on la diferència de primer a segon any s’ha notat massa. Cal destacar que en Biel Gomis, jugador del Prebenjami Bastiments ha estat inclòs dins de l’equip ideal del Torneig i axó ens omple de satisfacció. En definitiva gran actuació dels dos prebenjamins de primer any de l’Escola Futbol Ripollès tenint en compte la inferioritat física. Agraïm al @UESantQuirze que una vegada més ens  hagin convidat al seu torneig. #amuntescola #Ripoll#Campdevanol #Ripolles @CorisaMediaGrup