Equipament esportiu - roba oficial del club


Aquest any continuem amb el mateix proveidor que la temporada passada. La distribució es farà a través de la firma comercial ONZESPORT ubicada a Bescano (Girona). La compra s'efectuarà per internet i la roba s'entregarà en el domicili indicat al moment de la compra. Aquesta empresa ens ofereix la possibilitat de comprar peces soltes i només caldrà indicar la quantitat i la talla.

 

En la oficina de Campdevànol disposem de totes les peces amb els diferents tallatges per tal que es pugui emprovar abans de fer la compra. Es més, en cas de dubte recomanem primer de emprovar-se cada una abans de comprar-ho.

 

Hi haurà un "Set Obligatori" per a tots els jugadors i unes peces opcionals. Cal dir que si la roba que teniu actualment del nen l'hi va bé, no cal comprar-ne de nova.

 


SET OBLIGATORI

Aquest conjunt consta de xandall de passeig (hivern) , polo i pantaló de passeig (estiu), motxilla de gran capacitat, suadera entrenament, pantaló llarg d'entrenament, samarreta i pantaló d'entrenament (maniga curta) i mitgetes entrenament.

 

SET OBLIGATORI 139,50 €


ROBA OPCIONAL


Amb la subvenció de: