TEMPORADA 2019-2020


 

Aquesta temporada 2019-2020 serà molt especial ja que celebrarem el 10è aniversari de la fundació del club ja iniciada en l'any anterior. Una dècada plena d'il·lusions on tothom que n'ha format part ha treballat amb molta dedicació perquè els futbolistes de casa nostra adquireixin la formació necessària per desenvolupar aquest esport.

Tots plegats, directius, coordinadors, entrenadors, jugadors, mares, pares i seguidors ens podem sentir molt orgullosos de que jugadors formats a l'Escola estiguin triomfant en equips de primera línia del nostre territori.

Amb el fitxatge de Jana Muro, ja son 11 els jugadors sortits de l'Escola que fan el pas a jugar a FC Barcelona (8 futboliestes), RCD Espanyol (2 futbolistes) i Girona FC (1 futbolista). Motiu que sempre ens omple d'orgull. 

En la temporada anterior l'infantil A i el prebenjamí Puigmal varen quedar campions de lliga, es va mantenir la primera divisió Cadet i les preferents del F7, sent un any col·lectivament parlant esplèndid on els jugadors han millorat dia a dia com a persones i futbolistes.

Serà el segon any que la majoria de jugadors que han finalitzat l'etapa juvenil formaran part del primer equip del CF Ripoll i UE Campdevànol. Són ja percentatges molt elevats de jugadors provinents de l'Escola que juguen als nostres séniors.

També jugadors que després de passar per l'Escola estaran en altres clubs però amb una bona base formativa que han adquirit amb nosaltres.

Volem continuar amb la formació establerta en la planificació esportiva marcada pels nostres coordinadors ja que pensem que el camí que s'ha fet fins ara ha sigut positiu. Tot i així, sabem que hem de millorar i no dubteu que posarem tots els mitjans possibles per aconseguir-ho.

El grup que s’encarregarà de la gestió dels entrenaments, partits i de la resta d’aspectes que afecten al desenvolupament esportiu i personal de tots els nens i nenes de l’Escola així com també tots els aspectes socials i events del 10è Aniversari són:

  • Arnau Padrós (Coordinador General i Coordinador etapa Juvenil)

  • Arnau Montón (Coordinador etapa Cadet)

  • Aitor Carmona (Coordinador etapa Infantil i Aleví)
  • Xenxo Granados (Coordinador etapa Benjamí, Prebenjamí i Escoleta)

  • Ernest Pujol (Coordinador Administratiu)

 

Tots ells, junt amb altres col·laboradors, membres de la junta directiva, pares i mares seguirem apostant fermament per la formació però sense deixar de banda la competició ja que al participar en lligues de primer nivell ens obliga a "saber competir".

 

L'inici dels entrenaments oficials serà:

Dimarts 3 de setembre Juvenils i Cadets

Dilluns 2 de setembre Infantils 

Dilluns 26 d'agost començarà l'Alevi A

Dilluns 2 de setembre Alevi, B, C i D

Dimarts 27 d'agost amb el Benjami A

Dimarts 3 de setembre Benjamí B, Taga i Sant Amand

Dimarts 3 de setembre Prebenjamí Ter, Freser i Escoleta.

 

Pel que fa a l'entreno específic de porters serà tots els dimecres però s'informarà del dia d'inici.

 

Aquestes dates queden expenses d'alguna possible modificació, però en el cas d'algun canvi s'informarà personalment als afectats.


Descarga
Descarregar horari d'entrenaments
V2 - versió modificada
Full inscripcio 2019_2020.pdf
Documento Adobe Acrobat 488.4 KB

Descarga
Descarregar full d'inscripció
Inscripció Catala 19-20 v7.pdf
Documento Adobe Acrobat 97.2 KB
Amb la subvenció de: