PRESENTACIÓ TEMPORADA 2014_2015

Benvolguts pares, nenes, nens i tots els que formem part de l'Escola Futbol Ripollès.

Ens fa una il·lusió especial aquesta sisena temporada. Enrere queden les dificultats de qualsevol inici, les expectatives marcades i objectius esportius per assolir. Cinc anys en els quals no s'ha deixat de treballar en la formació esportiva i humana de les nenes i nens del nostre club. Cinc anys que ens permeten presumir de ser l'únic club del Ripollès, d'Osona i La Garrotxa que disposa de les tres màximes categories en futbol 7 (Prebenjamí, Benjamí i Aleví), el que possibilita que per jugar al màxim nivell els pares i jugadors no s'hagin de desplaçar a fora. Cinc anys de treball que fan que l'Infantil i el Cadet estiguin disputant la primera divisió amb perspectives de seguir guanyant categories.

Per tant, seguirem apostant fermament amb la formació però sense deixar de banda la competició ja que al participar en grups de primer nivell ens obliga a "saber competir".

Soms conscients que encara s'han de millorar moltes coses i ho intentarem cada dia, amb l'ajut i col·laboració de tots vosaltres.

En l'aspecte social, a construcció dels nous vestidors de la seu de Campdevànol i l'apertura de l'oficina a la seu de Ripoll son algunes de les millores que tothom s'en podrà beneficiar. 

 

 1. EQUIPS. La temporada 2014-2015 s'iniciarà amb 17 equips en competició entre la FCF i el Consell Esportiu d'Osona repartits de la següent manera: 
  • Federació Catalana de Futbol modalitat Futbol 11. Seran 6 equips. Estrenem la Primera Divisió en categoria Cadet i ampliem la Primera Divisió amb 2 equips categoria Infantil.
   •  1 equip categoria Juvenil Segona Divisió d'Osona
   •  1 equip categoria Cadet Primera Divisió de Girona
   •  1 equip categoria Cadet Segona Divisió d'Osona
   •  1 equip categoria Infantil Primera Divisió d’Osona-Vallès
   •  1 equip categroia Infantil Primera Divisió de Girona
   •  1 equip categoria Infantil Segona Divisió d'Osona
  • Federació Catalana de Futbol modalitat Futbol 7. Seran 6 equips. 
   • 1 equip categoria Aleví Preferent de Girona
   • 1 equip categoria Aleví Primera Divisió de Girona
   • 1 equip categoria Aleví Tercera Divisió d’Osona
   • 1 equip categoria Benjamí Preferent de Girona
   • 1 equip categoria Benjamí Primera Divisió de Girona
   • 1 equip categoria Prebenjamí 7 de Girona
  • Consell Esportiu d’Osona modalitat Futbol 7.  Seran 5 equips.
   • 2 equips categoria Benjamí
   • 2 equips categoria Prebenjamí
   • 1 equip d’iniciació categoria Escoleta
 2. MUTUALITAT ESPORTIVA. Nomes pels Federats (FCF). A partir de la propera temporada, els jugadors adscrits a la Federació Catalana de Futbol (FCF), i en el cas dels menors els seus pares, passen a ser els responsables de l'alta i pagament de les quotes corresponents a la mutualitat de futbolistes. Tanmateix i també com a novetat, tots els federats estaran obligats a donar-se d'alta al Portal del Federat.
 3. QUOTES. Per la temporada 2014-2015 la matricula serà per a tots els equips de 115€ a pagar durant el mes de juliol i 95€ els mesos d'octubre, desembre i març. Cal dir que els jugadors Federats tindran una rebaixa de 30€ en el pagament de la matrícula, corresponents a la part proporcional de la mutualitat que es pagarà a través del Portal del Federat. La quota de l'Escoleta es mantindrà igual que l'any passat, 100€ els mesos de desembre i març. Per aquesta temporada no hi haurà descompte pel segon germà.
 4. FITXA. S'ha d'entregar amb la màxima rapidesa possible al personal del club la documentació i dades que es sol·licitin. Amb el nou programa de gestió que utilitza la FCF no es valída cap fitxa que no estigui totalment complimentada. MOLT IMPORTANT, per poder tramitar la fitxa caldrà estar al corrent de pagament de les quotes de la temporada anterior, estar registrat al Portal del Federat i haber pagat la mutualitat esportiva.
 5. RECONEIXAMENT MÈDIC ESPORTIU. Es obligatori per a tots els jugadors/ores federats i s'ha de realitzar en els Cenbtres de Medicina de l'Esport amb la corresponent Autorització Sanitària (consultar llistat de centres). Les revisions tenen una validesa de dues temporades (de 1 de juliol a 30 de juny). Pels que participen en les lligues del Consell Esportiu d'Osona no és necessaria.
 6. EQUIPAMENT ESPORTIU (Roba Oficial del Club). Aquesta temporada la roba oficial s'entregarà gratuitament i sense cap cost adicional a tots els jugadors de l'Escola (excepte escoleta). La distribució es farà a través de la botiga ESPORTS 2000 de Ripoll i el club ja avisarà i donarà les instruccions per quan es pot recollir. L'equipació de jugar partits serà entregada, com sempre a primers de setembre. Es molt important que tothom torni la samarreta que ha utilitzat durant la temporada i es guardi els pantalon i mitjetes ja que només es canviaran quan sigui necessari. Per recollir la roba oficial cal estar al corrent del pagament de la temporada anterior i haber pagat la matrícula d'aquesta.
 7. DADES GENERALS. Per poder publicar imatges en la nostra web i en les xarxes socials es necessari tenir una autorització signada segons marca la Llei. Ës per això que demanem que es signi el full d'autorització dels drets d'imatge.

ORGANIGRAMA

GESTIÓ GENERAL - TRESORERÍA

Presidència

SILVESTRE PUIG COMA

RAMON SERRA VILACOORDINADOR GENERAL ESPORTIU

Coordinació Esportiva

SERGI BASSAGANYA CLOTACOORDINADOR FUTBOL 11

Equips Federació Catalana de Futbol

JORDI BLANCO CARAVACACOORDINADOR FUTBOL 7

Equips FCF i Consell Esportiu d'Osona

ALEIX EXPOSITO VITALCOORDINADOR ADMINISTRATIU

Secretaría / Comunicació / Documentació / Llicències

JORDI MUNELL SANCHEZMATERIAL ESPORTIU 

Roba de jugar partits

MARTI CAPDEVILA CABANA

672 160 678

capdecabana@hotmail.comMATERIAL ESPORTIU

Roba de passeig i entrenaments

ESPORTS 2000 - RIPOLL

972 700 569SOL·LICITUD VISITES MÈDIQUES

Mutualitats Esportives

MARTI CAPDEVILA CABANA

672 160 678

capdecabana@hotmail.com