ÚLTIMA HORA: JA ES PODEN CONSULTAR LES LLISTES DELS JUGADORS PER LA PROPERA TEMPORADA /// ARA TAMBÉ ENS POTS SEGUIR AL FACEBOOK


11/07/2014

EL PORTAL DEL FEDERAT.........NOVA EINA PER COMUNICAR-SE AMB LA FEDERACIÓ

 

A partir de la propera temporada, tots els federats disposaran d'una nova eina per interactuar amb la FCF i dur a terme alguns dels tràmits indispensables per tal de disposar de llicència federativa.

Aquesta nova eina, anomenada El Portal del Federat, serà accessible a través del portal futbol.cat. El principal objectiu d'aquest Portal és el de canalitzar l'afiliació del federat a la Mutualitat de Futbolistes. En aquest cas, i a partir de la temporada 2014-2015, serà el propi federat qui realitzarà aquest tràmit amb independència del club on finalment es realitzi la llicència definitiva. A diferència del que es venia fent fins ara, l'afiliació serà doncs responsabilitat del propi federat i no del club. Això implica que els federats tinguin l'obligació de donar-se d'alta per tenir vigent la seva cobertura en cas d'accident.

Amb aquest nou sistema, la responsabilitat de l'afiliació a la Mutualitat recaurà en el propi federat (en el cas que ho faci el propi club s'entendrà que s'està incorrent en un cas de suplantació d'identitat), tot i que els clubs seguiran sent els responsables de facilitar als federats el full de registre que els permeti accedir a futbol.cat. Aquesta eina està operativa des de l’1 de juliol, moment a partir del qual els clubs ja poden imprimir els fulls de registre i facilitar-los als seus federats. Pel que fa al federat, no disposarà de cobertura per accident esportiu fins que tingui la revisió mèdica i l'afiliació a la Mutualitat en vigor.

 

En el moment de fer el pagament de l'afiliació a la Mutualitat, el federat podrà visualitzar les condicions d'afiliació per tal d'identificar totes les cobertures de la mateixa i com actuar en cas d'accident. Quedaran excloses d'aquestes cobertures totes aquelles activitats que no estiguin autoritzades per part de la pròpia Federació. Dins aquests nou espai, el federat podrà visualitzar tota la seva informació federativa: les dades referents a la seva revisió mèdica, l'estat de tramitació de la seva llicència, amb quin club està vinculat en cada moment o l'estat d'alta o de baixa mèdica esportiva. En definitiva, tot un exercici de transparència de la Federació de cara als seus federats que podran disposar d'aquestes i d'altres informacions del seu interès en temps real. Aquest Portal del Federat serà accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet (PC, tablet, smartphone,...) adaptant el seu format en cada necessitat perquè sigui accessible des de qualsevol ubicació, com ara des dels camps de futbol i pavellons de futbol sala que és on els federats desenvolupen la seva activitat.


Sara Ismael Campiona d'Espanya
Sara Ismael Campiona d'Espanya

18/06/2014

SARA ISMAEL CAMPIONA D'ESPANYA AMB LA SELECCIÓ SUB-16 DE CATALUNYA

 

La Selecció Catalana sub 16 femenina ha aconseguit el títol del campionat de seleccions territorials d’Espanya en un partit igualat que ha acabat a la tanda de penals.

La jugadora ripollesa SARA ISMAEL ha estat titular en el partit amb una destacada actuació. Sara Ismael es va iniciar al futbol en l’equip femení de l’Escola Futbol Ripollès en la temporada 2012-2013 i en l’actual ha jugat amb els colors del RCD Espanyol de Barcelona. La propera temporada seguirà en l’equip blanc i blau i esperem que els èxits la segueixin acompanyant.

 

llegir la notícia ampliada i galeria de fotos 

 


Jornades de Tecnificació
Jornades de Tecnificació

15/06/2014

JORNADES DE TECNIFICACIÓ

 

         A partir del proper dia 17 de juny l’Escola Futbol Ripollès celebrarà unes jornades de Tecnificació dirigides als jugadors de l’Escola i també a d’altres jugadors de la comarca amb l’objectiu de conformar les diferents plantilles per la temporada 2014_2015.

        

Els grups es formaran per edats i sota la supervisió esportiva dels coordinadors i entrenadors del club, els nois i noies realitzaran tasques per la millora col·lectiva.

Les jornades son totalment gratuïtes amb l’únic requisit de que els jugadors que no son de el club es presentin als coordinadors al arribar al camp.

        

Els horaris seran definitius seran:

 

·      dimarts dia 17 al camp Municipal de Campdevànol

o        18:15 per jugadors nascuts entre 2007 i 2008 (cat. Prebenjamí)

o        19:30 per jugadors nascuts entre 2005 i 2006 (cat. Benjamí).

 

·      dimecres dia 18 al camp Municipal de Campdevànol

o        18:15 per jugadors nascuts l'any 2002 (cat.  Infantil)

o        19:30 per jugadors nascuts l'any 2001 (cat. Infantil).

 

·      dimecres dia 18 al camp Municipal de Ripoll

 

o        18:15 per jugadors nascuts entre 2003 i 2004 (cat. Aleví)

 

·      dijous dia 19 en el camp Municipal de Campdevànol

o        18:15 per jugadors nascuts entre 1999 i 2000 (cat. Cadet)

o        19:30 per jugadors nascuts entre 1996 i 1998 (cat. Juvenil)

 

 

 

Per a mes informació podeu contactar amb els Coordinadors Sergi Bassaganya 610 713 881, Jordi Blanco 690 783 446 o Aleix Exposito 669 610 837 o enviant un e-mail a info@escolafutbolripolles.com indicant nom, cognoms, data de naixement, club d’origen i telèfon de contacte del pare, mare o tutor.


10/06/2014

NIT DELS CAMPIONS

 

Del 16 al 20 de juny tindran lloc les NITS DELS CAMPIONS, un acte consolidat que serveix per retre homenatge a tots els equips campions de lliga d'aquesta temporada. En aquestes Nits, la FCF obsequiarà amb un trofeu especial a tots els equips campions i entregarà un diploma conmemoratiu a cadascun dels jugadors i jugadores campions de lliga. A la pàgina web de la FCF, s'anirà publicant tota la informació actualitzada sobre aquestes Nits, on la Federació Catalana de Futbol estarà representada pel president o els vicepresidents. 

L'acte en la província de Girona tindrà lloc el proper dilluns dia 16 de juny a les 20 hores al Teatre Catalunya de Santa Coloma de Farners (c/ Francesc Moragues s/n)

Recordem que l'Escola Futbol Ripollès estarà representada pels equips CADET "B", INFANTIL "B" i PREBENJAMI "A" al guanyar les seves respectives lligues.


29/05/2014

VI JORNADES ESPORTIVES DE CAMPDEVÀNOL

 

El dissabte dia 7 de juny a partir de les 10:00 del mati fins a les 13:00, i organitzada per  la Regidoría d'Esports de l’Ajuntament de Campdevànol es celebrarà la VI JORNADA ESPORTIVA en direferents espais de la vila.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer i promocionar les activitats que realitzen les entitats esportives del poble i que els nens i nenes puguin, ni que sigui per una estona iniciar-se en l’esport individual i col·lectiu.

L'UE Campdevànol i l’Escola Futbol Ripollès tindràn el seu espai on hi trobareu una mostra de fotografies de jugadors d’aquests últims anys i a més, s’hi podrà fer un partit de futbol 3x3, xuts d'habilitat a porteria i altres activitats relacionades amb el futbol.

Només cal portar sabatilles esportives i ganes de passar una bona estona.

Al final de la jornada hi hauran obsequis als participants de les diferents proves. 


24/05/2014

ALEIX GARRIDO EN EL TORNEIG DE VOLTREGÀ

 

L'Aleix Garrido continua amb la seva progresió en el FC Barcelona. Aquest any el Benjami A ha set el guanyador del grup 1 de la categoria Preferent amb molta superioritat i l'Aleix ha quedat en segona posició dels golejadors del grup amb 44 gols, a mes, algun d'ells triat com el millor de la setmana del planter blaugrana.

Aquest cap de setmana hi ha la possibilitat de presenciar a ell i el seu l'equip en directe ja que disputaran la IV edició del Torneig de futbol benjami que tindrà lloc el diumenge 25 de maig als municipis de Sant Hipòlit de Voltregà i les Masies de Voltregà. El torneig s'iniciarà a les 15:30 simultàneament ens els camps de les dues poblacions i la final està prevista al camp de les Masies de Voltregà a les 19:30.


22/05/2014

"PASILLO DELS CAMPIONS"

 

El proper cap de setmana els primers equips de l'UE Campevànol i el CF Ripoll faran el "Pasillo de Campions" als quatre equips de l'Escola que han guanyat la lliga, Cadet "B", Infantil "B", Prebenjami "A" i Prebenjami Freser. Axó serà el dissabte dia 24 a Campdevànol abans del inici del partit que l'enfrontarà al UE Gurb a les 16:00 i el diumenge dia 25 a Ripoll abns del inici amb el Besalú també a les 16:00. Es una bona oportunitat per veure junts a els nostres Campions.  


20/05/2014

PLANIFICACIÓ TEMPORADA 2014_2015 - JORNADES DE TECNIFICACIÓ

 

A partir del proper dia 17 de juny l’Escola Futbol Ripollès celebrarà unes jornades de Tecnificació dirigides als jugadors de l’Escola i també a d’altres jugadors de la comarca amb l’objectiu de conformar les diferents plantilles per la temporada 2014_2015.

 

Els grups es formaran per edats i sota la supervisió esportiva dels coordinadors i entrenadors del club, els nois i noies realitzaran tasques per la millora col·lectiva.

Les jornades son totalment gratuïtes amb l’únic requisit de que els jugadors que no son de el club es presentin als coordinadors al arribar al camp.

 

Els horaris seran:

 

  • Dimarts dia 17 al camp Municipal de Campdevànol a les 18:15 per jugadors nascuts entre 2007 i 2008 (cat. Prebenjamí) i a les 19:30 per jugadors nascuts entre 2005 i 2006 (cat. Benjamí).

 

  • Dimecres dia 18 al camp Municipal de Campdevànol a les 18:15 per jugadors nascuts entre 2003 i 2004 (cat. Aleví) i a les 19:30 per nascuts entre 2001 i 2002 (cat. Infantil).

 

  • Dijous dia 19 en el camp Municipal de Campdevànol a les 18:15 per jugadors nascuts entre 1999 i 2000 (cat. Cadet) i a les 19:30 per jugadors nascuts entre 1996 i 1998 (cat. Juvenil)

 

 

Per mes informació contactar amb Sergi Bassaganya 610 713 881, Jordi Blanco 690 783 446, Jordi Viñas 617 918 839 i Jordi Munell 679 065 638

 

També a info@escolafutbolripolles.com i a la web www.escolafutbolripolles.com

 

 

No deixeu escapar la possibilitat de formar part de l'entitat esportiva amb mes jugadors de la comarca.


18/05/2014

CADET "B" I INFANTIL "B" CAMPIONS DE LLIGA

 

A les lligues guanyades ja fa unes setmanes per el prebenjami "A" i el Prebenjami Freser, s'hi han de sumar les conquerides aquest cap de setmana pel Cadet "B" i l'Infantil "B". El Cadet l'ha guanyat amb uns impresionants registres sent l'equip màxim golejador amb 120 gols, mínim golejat amb 20 gols i el jugador Aitor Herrera com a màxim golejador del grup; només un partit empatat i un de perdut.

L'Infantil "B" guanya la lliga en el seu primer any de futbol 11 amb una fantàstica segona volta en la que només ha cedit 4 dels 45 punts en joc. L'equip ha set el que menys gols l'hi han fet amb un total de 32.

La propera temporada jugaran tots dos a primera divisió i esperem que els èxits els segueixin acompanyant.

ENHORABONA CAMPIONS !!!

CADET B CAMPIÓ DE LLIGA
CADET B CAMPIÓ DE LLIGA
INFANTIL B CAMPIÓ DE LLIGA
INFANTIL B CAMPIÓ DE LLIGA


16/05/2014

CAMPUS D'ESTIU DE L'ESCOLA FUTBOL RIPOLLÈS

 

Ja està oberta la inscripció pel CAMPUS D'ESTIU de l'Escola Futbol Ripollès. Per aquesta cinquena edició hem preparat moltes activitats complementàries per compaginar amb la pràctica i perfeccionament del futbol.Una vegada més estarà dirigit per entrenadors amb titulació reconeguda per la Federació Catalana de Futbol i col·laboradors amb experiència en activitats de lleure. Aneu prenent nota de les dates i no ho deixeu per a última hora ja que les places son limitades. Mes informació


El bon moment de l'EFR
El bon moment de l'EFR

23/04/2014

REPORTATGE DE "EL MUNDO DEPORTIVO" A L'EFR

 

La unió fa la força. Ara fa cinc anys, el CF Ripoll i la UE Campdevànol van fusionar el futbol base dels dos clubs i van crear l’Escola de Futbol del Ripollès (EFR). L’aposta va ser clara: mantenir la identitat propia de cadascun dels equips amateurs però cercar sinergies humanes i logístiques per tal d’oferir una formació esportiva i personal millor en un territorio curull de bons jugadors. Avui, aquest projecte té els fonaments fets: 220 futbolistes repartits en 17 equips que competeixen en la FCF i al Consell Esportiu d’Osona. Des de l’escoleta fins al Juvenil A. El color groc els identifica amb força dins dels dos camps de futbol de gespa artificial de què disposen, l’un a Campdevànol i l’altre a Ripoll.

La feina rigorosa i molt pensada del coordinador general esportiu de l’EF Ripollès, Sergi Bassaganya, ha fet possible que en un termini curt de temps, l’entitat ja hagi assolit les categories més altes del futbol-7 gironí i, fins i tot, hagi aportat un jugador al Barça i dos (un noi i una noia) a l’Espanyol. Sens dubte, tot aquest treball portarà ascensos als equips de futbol 11 en les properes temporades.

Però, tant per a Bassaganya com per a Silvestre Puig, copresident de l’EFR, aquestes fites no tenen cap sentit si no van acompanyades de l’èxit en la formació personal. “Sempre hem de donar una imatge bona, ser educats i tenir un comportament correcte amb els adversaris, l’àrbitre i el públic”, destaca Silvestre. Uns valors que aquests futbolistes están exportant més enllà del que coneixem com a bressol de Catalunya.

 


21/04/2014

L'EF RIPOLLÈS TAMBÉ AL TORNEIG GODÓ DE TENIS

 

Aquest cap de setmana s'ha celebrat un clinic de tenis que patrocina la marca esportiva Dunlop, dura unes 2 hores i es realitza en la pista central del Club Tenis Barcelona, seu del Torneig Conde Godó.  Nens de les millors escoles de tenis de catalunya han tingut la oportunidad de pilotejar amb Robredo y Almagro com també gent del public asistent que hi han accedit per sorteig. El jugador del Benjamí "B" de l'Escola Futbol Ripollès  Eric Ramos ha estat triat per Dunlop Sport per ser la imatge del Flyer que son las invitaciones que es reparteixen per totes les escoles de tenis de Catalunya.


Mini Estadi FC Barcelona
Mini Estadi FC Barcelona

13/04/2014

BARÇA "B" CONTRA CF GIRONA AL MINI ESTADI

 

El proper dissabte 19 d'abril a les 18 hores, tindrà lloc al miniestadi, el partit de futbol entre el Barça B i el Girona FC. Tots aquells que volgueu assistir-hi ens ho haureu de comunicar abans del proper dilluns 15 a les 20 hores a traves de la coordinadora del vostre equip.


06/04/2014

PREBENJAMI FRESER CAMPIÓ DE LLIGA

 

Amb la victòria per 3 gols a 5 en el camp del segon classificat el Calldetenes, el Prebenjami Freser s'ha proclamat virtualment Campió de Lliga  a falta de tres jornades per la finalització. La seva participació és en la Lliga "D" organitzada per el  Consell Esportiu d'Osona amb uns registres inmillorables. En les 17 jornades jugades han aconseguit 17 victories sense empats ni derrotes, 99 gols a favor i només 22 en contra. Els components del equip son l'Adrià B., Pau F., Jan M., Guillem V., Roger P., Aitor P., Kirian P., Izan M., Pol B., i Arnau S. de la mà del seu entrenador Sergi Garcia.

Cal tenir en compte aquest equip ja que segur que ens dona moltes mes alegries. FELICITATS CAMPIONS !!!


28/03/2014

COPA GIRONA CATEGORIA PREBENJAMI

 

Després de la finalització de la competició Pre-benjamí ,  la Delegació de Girona portarà a terme la competició complementària que s’anomenarà COPA GIRONA.  Aquesta será dividint els dos grups actuals en tres grups de 7 equips segons la classificació a data 26 de Març. La competició será a una sola volta i la Final es disputarà en modalitat 3x1  amb els campions de cada grup. La seu encara està per decidir. El nostre representant està inclós en el Grup 1 juntament amb FE Palamos “A”, FC Girona “A”, AE Vilobí “A”, AE Ca l’Aguidó “A”, Parroquial Santa Eugènia “A” i CF Sils “A”. L’inici será el cap de setmana del 5-6 d’abril i el nostre Prebenjami “A” descansa.


28/03/2014

CANVI A HORARI D'ESTIU

 

Diumenge que ve, dia 30, els rellotges s'avançaran una hora a Espanya. És a dir, a les dues de la matinada seran les tres. Traduït: dormirem una hora menys, tindrem menys gana a l'hora de dinar i es farà fosc més tard. És el conegut com a horari d'estiu, que busca ajustar l'hora oficial a la solar per tal d'estalviar energia.


Prebenjami A campió de lliga
Prebenjami A campió de lliga

22/03/2014

PREBENJAMI "A" CAMPIÓ DE LLIGA

 

Amb el resultat de 1 gols a 2 el Prebenjami A, a manca de dues jornades, es proclama campió de la primera edició de la Lliga organitzada per la Federació Catalana de Futbol en categoria PREBENJAMI 7 grup 7 de la Provincia de Girona. Els números d'aquests nanos son espectaculars amb 20 victòries, un empat i cap partit perdut, 192 gols a favor i només 12 en contra.  De la mà dels l'entrenadors Aleix Exposito i Jordi Manresa els  jugadors Arnau Angrill, Jos Candelo, Arnau Candelo, Enric Capdevila, Aleix De Sande, Aitor Gimeno, Aliex Lopez, Biel Pou, Eric Sanchez, Aleix Solans, Artur Viñas i Gemma Estany han fet disfrutar de valent als pares, acompanyants i seguidors que han tingut l'oportunitat de veurels al camp.

De ben segur que no serà l'última alegria que ens donin. 

MOLTES FELICITATS !!!!!


21/03/2014

CAMPANYA JOC NET

 

Tal i com us vam informar abans d'ahir, aquest cap de setmana s'engegarà la campanya de Joc Net a tots els camps de futbol i pavellons de futbol sala de Catalunya.

En tots els camps de futbol es repartiran al públic assistent uns fulletons d’informació de la campanya. També es repartirà als clubs un cartell amb el decàleg del Joc Net que haurà d’estar penjat en un lloc visible del camp.

Una novetat que s’implantarà es la Sortida fair play que es farà amb els àrbitres al capdavant, seguits per l’entrenador de cada equip, a continuació el capità i, finalment, la resta dels jugadors titulars. Formen al mig del camp (o davant de la graderia principal) de manera que els àrbitres queden al mig, els entrenadors a banda i banda, i seguidament el capità i la resta de jugadors.

El capità sortirà al camp amb la bandera de Joc Net a les mans i, quan estigui formant al mig del camp, la desplegarà ensenyant-la al públic. Seguidament, la donarà al seu entrenador que serà l’encarregat de portar-la a la banqueta (on el delegat s’encarregarà de guardar-la pel proper partit).

Abans de l’inici del partit àrbitres, entrenadors i jugadors es donaran les mans de manera ordenada mantenint la filera que hauran generat amb la sortida fair play.

 

 

A la finalització del partit Els jugadors d’ambdós equips, així com els entrenadors i cos tècnic, es donaran la mà entre ells i als àrbitres al mig del camp una vegada acabat el partit.


19/03/2014

PRESENTACIÓ CAMPANYA JOC NET

 

Aquest migdia s'ha celebrat l'acte de presentació de la nova campanya de Joc Net que la Federació Catalana de Futbol engegarà aquest cap de setmana a tots els partits que es disputin de futbol i futbol sala base.

 

Us animem que conegueu tots els detalls d'aquesta campanya a través del nou web www.respecte.cat


19/03/2014

EL GOL DE L'ALEIX GARRIDO ENTRE ELS MILLORS DE LA SETMANA

 

Pablo Servat, Adrià Capdevila, Maxi Rolón, Aleix Garrido y Alain Ebwelle protagonitzen els millors gols de l’últim cap de setmana en les categories inferiors del FC Barcelona. L’Aleix Garrido no deixa de sorprendre'ns.


19/03/2014

BUTLLETINS ELECTRÓNICS L'ALTAVEU I EL RIC

 

 

Des de fa unes setmanes les àrees de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Ripoll van estrenar els butlletins electrònics (newsletters) l’ ALTAVEU i el RIC, que recullen tota la informació d’allò que s’està fent a Ripoll en l’àmbit juvenil i cultural. 
L’Altaveu recull les activitats adreçades principalment als joves i té una periodicitat aproximadament mensual. El RIC (Ripoll Informació Cultural) recull totes les activitats culturals, festives i socials de Ripoll amb una periodicitat setmanal. Si esteu interessats en subscriure-us-hi ho podeu fer a través de les pàgines web respectives (
www.ripoll.cat i www.ripolljove.cat).  


06/03/2014

ENTRENOS ESCOLETA 2009

 

El nou horàri d'entreno de la ESCOLETA 2009 serà els dilluns a les 17:30 en el camp de Ripoll i el dijous en el camp de Campdevànol a la mateixa hora.


Biblioteca Lambert Mata de Ripoll
Biblioteca Lambert Mata de Ripoll

05/03/2014

JORNADES DE FORMACIÓ A CÀRREC DE LA FCF

 

La FCF segueix amb la formació continuada a totes les persones que configuren el futbol català. Ara és el torn dels delegats de club.

 

Més enllà dels cursos que ofereix l'Escola d'Entrenadors als tècnics que dirigeixen un equip, independentment de la categoria, l'actual Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol va decidir fer una aposta ferma per la formació de totes aquelles persones que conformen el futbol de casa nostra.                                                                               

Durant les últimes temporades s'han realitzat diverses jornades de formació dirigides a presidents i directius de clubs de totes les delegacions federatives. Ara ha arribat el torn dels delegats, una peça clau dins l'engranatge de qualsevol equip de futbol.

D'aquesta manera, seguint la línia pedagògica de l'Escola, s'han començat a impartir aquests cursos per delegats dels clubs i són impartides pels formadors de la FCF i del CTA.

Aquestes jornades, de dues hores de durada, inclouen un repàs de tots aquells temes que un delegat ha de saber pel bon funcionament del seu equip: quines són les responsabilitats que ha d'assumir un delegat, la normativa bàsica, quina és la funció i tasca dels comitès, l'ús de la intranet, els valors i el respecte que cal inculcar als jugadors de base...

Per això la Delegació de Girona aproparà, aquestes jornades de formació, als clubs realitzant les mateixes per comarques, i al Ripollès serà el dia 6 de març a les 19 hores en la Sala Josep M ª Anglada de la Biblioteca Lambert Mata de Ripoll.

 

La jornada estarà moderada per el Sr. Eduard Ruiz, com a Delegat Comarcal i els ponents de la mateixa, seran el Delegat provincial Jordi Bonet i el Delegat territorial del Comitè d'àrbitres, Salvador Elías.


28/02/2014

PARTIT AJORNAT BENJAMI "B"

 

El partit de la jornada 16 entre EFR BENJAMI "B" i el CF BONMATÍ a disputar el dissabte 1 de març en el Municipal de Ripoll s'ha suspés. Properament s'informarà de la data de celebració.


27/02/2014

ENTRENO ESCOLETA 2008


A partir del 3 de març els jugadors l'escoleta 2008 entrenaran els dimecres a les 17:30 a Campdevànol i el divendres a Ripoll a la mateixa hora.

 


13/02/2014

JORNADA FORMATIVA PER A DELEGATS A CÀRREC DE LA FCF

 

El proper dia 6 de març a les 19 hores i en la Sala Josep Mª Anglada de la Biblioteca Lambert Mata de Ripoll (c/ Vinyes 1) La Federació Catalana de Futbol impartirà una “jornada formativa” dirigida a tots els delegats dels equips de futbol del Ripollès tant de base com sèniors.

Aquesta jornada, de dues hores de durada, inclou un repàs de tots aquells temes que un delegat ha de saber pel bon funcionament del seu equip: quines són les responsabilitats que ha d'assumir un delegat, la normativa bàsica, quina és la funció i tasca dels comitès, l'ús de la intranet, els valors i el respecte que cal inculcar als jugadors de base. També s'avançaran algunes de les novetats de la propera temporada, que son sorprenents i ho seran més alhora de fer els equips i les fitxes.

Esta oberta igualment a tots aquells que tinguin interès en saber les funcions i manera d'actuar dels delegats.

Serà dirigida pel Delegat Provincial Sr. Jordi Bonet.

 


Mini Estadi
Mini Estadi

10/01/2014

BARÇA B CONTRA CD MIRANDES AL MINIESTADI

 

Novament el FC Barcelona ens facilita invitacions per veure un nou partit del Barça B al Mini Estadi. En aquesta ocasió és contra la CD MIRANDES que està en la zona baixa de la classificació. Pot ser una bona ocasiò per assolir la victòria i remontar posicions. El partit tindrà lloc el proper diumenge 19 de gener a les 17:00.

Per aconseguir les invitacions cal posar-se en contacte amb el coordinador/ra del vostre equip. Hi ha temps fins el dimarts 14 de gener.

 

 


4/01/2014

GRAN QUINTO UE CAMPDEVANOL 

 

El dia 6 de gener de 2014 a les 18:00 i en la Sala Diagonal de Campdevànol es celebrarà el QUINTO DE REIS organitzat per la UE Campdevanol. Les places son limitades pel que es recomana de ser-hi amb antel·lació. Al igual que l'any passat es repartiran grans premis pels guanyadors.19/12/2013

CURS D'ENTRENADOR PRIMER NIVELL A RIPOLL

 

La Federació Catalana de Futbol amb l'autorització de la RFEF, a través de la Escuela Nacional de Entrenadores de la RFEF convoca el Curs Federatiu d’INSTRUCTOR DE FUTBOL BASE, NIVELL 1

 

L’objecte de la convocatoria és el d’iniciar la formació d'Instructor de Futbol Base, Nivell 1, mitjançant els ensenyaments conduents a l'obtenció del Diploma Federatiu i té per finalitat proporcionar als alumnes, la formació que garanteixi adquirir els coneixements i habilitats necessàries que permetin desenvolupar la seva tasca mitjançant competència tècnica i professional en les competicions organitzades per les Federacions de Futbol d'àmbit Autonòmic i de la Real Federación Española de Fútbol.

Ripoll és una de les seus escollides on es portarà a terme aquesta convocatoria i cal aprofitar la proximitat del curs per portar-ho a terme. L’inici será durant el mes de gener  i es realitzarà en el Camp  Municipal d’Esports de Ripoll, les clases practiques i en l’institut Abat Oliva de Ripoll les clases teòriques.

Aquí hi trobareu tota la información.


19/12/2013

EL BENJAMI "A" EN EL TORNEIG D'HIVERN DE BERGA

 

El CE Berga, dins el nou projecte esportiu, vol portar a terme un torneig de futbol base d’hivern que sigui referent a la comarca veina del Berguedà, el qual compti amb equips dareu del territori català. Vol oferir als clubs la possibilitat de participar amb un torneig d’àmbit provincial amb equips de nivell de diferents punts del territori català, on els nens desfruiti’n practicant l’esport que tant els agrada i els pares gaudeixin d’un divertit i relaxant cap de setmana. Serà els dies dissabte 28 i diumenge 29 de desembre de 2013 en les instal·lacions del club Berguedà.

 

+ informació


19/12/2013

L'ALEVI "A" PARTICIPARÀ EN LA FASE PRÈVIA DEL TORNEIG DANONE NATIONS CUP

 

Un any més des de MICFootball s'organitza la Danone Nations Cup, el torneig de categoria Aleví que any rere any participen jugadors d'arreu del món.

Enguany es regeixen per la classificació de la FCF del final de la lliga 2012-13, per tant, el nostre és un dels equips classificats en algun dels grups de la categoria aleví, fet pel qual estem convidats a anar a la Danone Nations Cup.

La prèvia de Girona es farà el pròxim 28 de DESEMBRE a les instal·lacions del UE QUART.

 

+ informació


Partit selecció absoluta

18/12/2013

PARTIT SELECCIÓ CATALANA ABSOLUTA

 

Com cada any per aquestes dates, a la Federació Catalana de Futbol està immersa en els preparatius d’un dels actes més importants per l’entitat: el partit de la Selecció Catalana Absoluta. Enguany serà contra la selecció de Cap Verd el proper dilluns, 30 de desembre, a les19.00 hores, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Aquest Catalunya – Cap Verd serà especial per diversos motius. En primer lloc, el nou cos tècnic, format per Gerard López, Sergio González i Xavi Aguado, s’estrenarà al capdavant de la Selecció. El duel també servirà perquè la Selecció Catalana Absoluta llueixi per primera vegada la samarreta quadribarrada que es va presentar l’any passat a la mitja part del Catalunya-Nigèria. I tot això es viurà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, un camp conegut per la Selecció que ja compta amb un historial de sis partits de la Catalana.

 

La Selecció Catalana tornarà a gaudir un any més d’un combinat de luxe, format per alguns dels millors jugadors del món. Els capverdians, per la seva banda, conformen una de les seleccions més fortes del continent africà, ocupant actualment la 39a posició del rànquing de la FIFA. De ben segur que tots els aficionats que es desplacin fins a l’Estadi el proper 30 de desembre gaudiran d’un bon espectacle futbolístic.

 

+ informació


18/12/2013

HORARI DE NADAL DE LES INSTAL·LACIONS MUNICIPALS

 

Us informem de les dates que les instal.lacions esportives municipals de Ripoll tancaran amb motiu de les Festes de Nadal:

 

Piscina Municipal:

Tancada els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i l’1 i 6 de gener.

 

Pavelló Municipal (Ctra. Barcelona)

Tancat del 24 de desembre al l’1 de gener i del 4 al 6 de gener.

 

Pavelló Avellaneda i Camp de futbol

Tancats del 24  al 26 de desembre,  del 30 de desembre a l’1 de gener i el 6 de gener.


Benjami "A" a Manresa
Benjami "A" a Manresa

07/12/2013

TORNEIG ELIT BENJAMI A MANRESA

 

Durant el dissabte  7 de desembre el Benjami A ha participat en el 1er Torneig Èlit Benjami que s'ha disputat en les Instal·lacions del CEM Manresa. En la ronda de grups no s'ha perdut cap partit i s'han classificat per a la segona fase. Els resultats son empat a un gol amb el UE Cornellà, victòria per 1 a 0 amb EFB Calafell i empat amb el Vic Riuprimer-Refo. Posteriorment, les derrotes amb el Sant Gabriel (3 a 0) i amb l'AT Segtre (1 a 0) fà que s'hagin classificat en vuitena posició. Malgrat aixó, sensacional la marxa de l'equip durant el torneig i tot i no quedar més amunt es tracta d'un gran resultat . Molt bona feina dels jugadors i tècnics.

Amb el Fernandinho, jugador del FC Barcelona de Futbol Sala
Amb el Fernandinho, jugador del FC Barcelona de Futbol Sala
EFR Benjami "A"
EFR Benjami "A"


05/12/2013

PROMOCIÓ RDC ESPANYOL

 

La FCF comunica que segons  acords que manté amb el RCD Espanyol,  ens feran arribar promocions per tal de que els clubs afiliats a la  Federació, i que estiguin interessats en poguin gaudir, per aquest motiu ens avancen aquesta. 

 

DIA DEL PLANTER

 

Coincidint amb el partit entre el RCD Espanyol i el Real Valladolid del proper dia 22 de desembre a les 12 del migdia, celebrarem la jornada del dia dels nens, gràcies a la qual tots els i les futbolistes federats/ades fins a categoria Juvenil (inclosa) i els seus respectius equips tècnics i col.laboradors podran assistir-hi a l´únic preu de 5 euros.

Es tindrà que demanar prèvia petició al email tickets@rcdespanyol.com o telèfon 93.292.7700 ext. 3018.


03/12/2013

TORNEIG ÈLIT BENJAMÍ

 

El proper dissabte dia 7 de desembre el Benjami "A" participarà en el 1er TORNEIG ÈLIT BENJAMI que es celebrarà en la capital del Bages. El nostre equip esta present en el grup B junt amb el UE Cornellà, CF Vic Riuprimer-Refo i l'EFB Calafell. Aquesta primera edició del torneig vol contar amb equips de la categoria Preferent de les quatre provincies catalanes i junt amb el FC Girona serem el representants de les comarques gironines.

Els resultats dels partits es podran seguir via twitter @TorneigManresa i tambe al Facebook CEM Manresa.


26/11/2013

L’ESCOLA FUTBOL RIPOLLES PRESENT EN EL CONSISTORI INFANTIL DE RIPOLL

 

El pasat dilluns 11 de novembre es va constituïr per segon any l'ajuntament infantil, que està format per nenes i nens de sisè curs de primària de totes les escoles de Ripoll.

L'acte va ser seguit per l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell i diversos regidors, a més de nombrós públic. 

Per a constituïr l'ajuntament es va fer servir un protocol molt semblant al que s'utilitza per durant l'acta de formació dels ajuntaments cada quatre anys.

Cada escola va presentar dos candidats escollits entre els companys de classe, i que són:

  • Escola Joan Maragall: Mònica Belmonte i Òscar Bernal
  • Escola Salesiana: Pau Vilà i Anna Marcos
  • Escola Tomàs Raguer: Eudald Vidal i Ona Planas
  • Escola Vedruna: Sergi Marin i Arnau Garcia

Tots els nens i nenes presentar el seu programa defensant la seva candidatura a presidir el consistori. Després es va formar la mesa d'edat, que va estar presidida en aquest cas per la representant més jove i la més gran. Després es va passar a les votacions i van caler dos desempats abans no es va decidir qui seria el el nou alcalde o alcaldessa.

Acabada la votació, la candidata més votada va ser Ona Planas, del CEIP Tomàs Raguer, que immediatament va rebre la vara de l'autoritat municipal com a alcaldessa infantil d'aquest curs 2013-2014. El segon candidat més votat va ser Sergi Marin, de l'Escola Vedruna, qui ocuparà el lloc de secretari durant aquesta legislatura.

Posteriorment, a porta tancada es van distribuïr les regidories, quedant de la següent manera: Mònica Belmote, regidora d'esports; Òscar Bernal, regidor de societat; Pau Vilà, regidor de cultura; Anna Marcos, regidora de fires i festes; Eudald Vidal, regidor de barris i Arnau Garcia, regidor de seguretat.

A partir d'ara i fins a final de curs es farà un ple infantil cada dos mesos, en el qual els regidors i regidores, presidits per la seva alcaldessa i recolzats pel secretari faran les seves propostes i plantejaran les seves problemàtiques.

 

Recordem que en l’anterior consistori infantil l’alcalde va ser l’Adrià Munell i en Jaume Rafart va exercí de regidor.

L'Escola present en l'Ajuntament Infantil
Pau Vilà i Sergi Marin a l'alcaldia de Ripoll
Ona Planes Alcaldesa Infantil
Ona Planes Alcaldesa Infantil
Adrià Munell va se l'Alcalde en l'anterior consistori. Jaume Rafart va ser regidor
Adrià Munell va se l'Alcalde en l'anterior consistori. Jaume Rafart va ser regidor


26/11/2013

CURSOS ENTRENADORS 

 

L'Escola Catalana d'Entrenadors de la FCF convoca els cursos federatius de primer, segon i tercer nivell d'entrenador de futbol. La informació relacionada amb les convocatòries, continguts i requisits la podeu consultar a través d'aquest enllaç,  Cursos Federatius de 1r Nivell, 2n Nivell i 3r Nivell  i, a partir del dilluns 9 de desembre, us informarem sobre les seus, horaris, inscripcions i dates dels cursos.

21/11/2013

CANVI D'EQUIP EN GRUP BENJAMI C

 

En la Lliga del Consell Esportiu d'Osona s'ha produït un canvi. Es un canvi de grup per part del Folgueroles Benjami grup C. Aquest equip té un nivell superior el grup C i a petició seva,  tot i ser nens de primer any, passaran a formar part del grup del Benjamí A.

Aquest canvi iniciarà aquesta semana i per tant, en el grup Benjami C l’Escola Futbol Ripollès Taga descansarà.

 


14/11/2013

JA DISPONIBLES SAMARRETES TERMIQUES GROGUES A ESPORTS 2000 DE RIPOLL

 

A partir d'aquest divendres la botiga d'esports de Ripoll ESPORTS 2000 disposa de samarretes tèrmiques de color groc. Recordem que per els equips que porten samarreta de màniga curta i que participen en lligues de la Federació Catalana de Futbol es obligatori que la tèrmica sigui del mateix color. En el nostre cas ha de ser de color groc la samarreta i de color negre el pantalon.


24/10/2013

SAMARRETES TÈRMIQUES

 

En les competicions organitzades per la Federació Catalana de Futbol, els nens, nenes, nois i noies que juguen els partits amb màniga curta i volen posar-se una tèrmica a sota, per normativa ha de ser del mateix color que la samarreta. Hi han pares que ens han comentat que no és gens fàcil de trobar samarretes tèrmiques de color groc tot i haber-ho mirat en un centre comercial de material esportiu de la comarca. Es per axó que el club està fent gestions perque sigui un establiment el que ho pugui subministrar. Estigueu atents la propera setmana ja que ens podran confirmar els plaços i disponibilitat de les diferents talles.

17/10/2013

L'ALEIX GARRIDO SEGUEIX AMB LA SEVA PROGRESIÓ

 

Aquest cap de setmana l'Aleix Garrido va participar en el partit de lliga entre el FC Barcelona Benjami A i el Benjami B del Cornellà. El partit va ser transmés en directe per Barça TV i varem poder disfrutar de les maravelles d'aquest equip. El resultat final va ser de 10 a 0 a favor de l'equip local i l'Aleix va marcar un gol. A més, es dona la circunstància que el seu gol ha estat escollit com el millor de tot el futbol base del FC Barcelona d'aquesta passada jornada. No us el perdeu.

Veure els millors gols


17/10/2013

BARÇA "B" CONTRA LA SD EIBAR AL MINIESTADI

 

Novament el FC Barcelona ens facilita invitacions per veure un nou partit del Barça B al Mini Estadi. En aquesta ocasió és contra la SD Eibar que està empatada a punts en la zona baixa de la classificació i serà una bona ocasió per millorar el joc i remontar posicions. Aquest tindrà lloc el proper diumenge 27 d'octubre a les 17:00.

Per aconseguir les invitacions cal posar-se en contacte amb el coordinador/ra del vostre equip. Hi ha temps fins el dimarts 22 d'octubre a les 20:00.

 


12/10/2013
SAMARRETES TÈRMIQUES I ESCALFADORS

 

S'acosta el fred i cal proveir-nos de la roba adequada per entrenaments i partits. Per tots els que esteu participant en les lligues de la Federació Catalana de Futbol cal tenir en compte una observació a l'hora de comprar la roba. Les samarretes tèrmiques o escalfadors han de ser del mateix color que la equipació de jugar els partits. Es a dir, els pantalons han de ser de color negre i la samarreta de color groc. Per els equips del Consell Esportiu d'Osona, tot i que el reglament no ho especifica, es recomanable que també siguin del mateix color.

 11/10/2013

LOTERIA DE NADAL

 

Ja estan disponibles les butlletes de la "Loteria Nacional" que l'E.F Ripollès jugarà en el "Gordo de Navidad" d'aquest any. El número es el 75405 i es repartirà en participacions de 3€. En breu s'entregaran els talonaris a tots els pares i mares que en vulguin vendre.


10/10/2013

CALENDARIS DE LA LLIGA DEL CONSELL ESPORTIU D'OSONA

 

El Consell Esportiu d'Osona ha publicat els calendaris de competició per les categories Benjami i Ptrebenjami. En categoria Benjamí el Bastiments participarà en la Lliga A (BA) i el Taga en la Lliga C (BC). En categoria Prebenjamí el Ter disputarà la Lliga B (PBB) i el Freser la Lliga D (PBD). Tots ells iniciaran la competició el proper dia 19 d'octubre tot i que el Prebenjami Ter començarà la primera jornada descansant. Podeu visualitzar els calendaris en l'apartat de cada equip en la web o aqui.


03/10/2013

DOL PER LA MORT D'EN RAMON ORRIOLS

 

Malauradament avui ens ha deixat en Ramon Orriols, ex-president del CF Ripoll i coofundador de l'Escola Futbol Ripollès. Tota una vida dedicada al futbol, la seva passió......... descansi en pau.


03/10/2013

POSPOSAT L'INICI D'ENTRENAMENT DE PORTERS

 

L'inici dels entrenaments específics de porters queda posposat al proper divendres dia 11 d'octubre. Els horàris seran: de 17:30 a 18:30 tot el futbol 11 i tots els prebenjamins; de 18:30 a 19:30 tots els Alevins i tots els Benjamins. Igual que la passada temporada aquests es realitzaran en la seu de Ripoll.


02/10/2013

SARA, ALEIX I GERARD

 

Els jugadors Sara Ismael, Aleix Garrido i Gerard Anguita, tots ells formats a l’Escola Futbol Ripollès estan provant sort en els equips RCD Espanyol i FC Barcelona. En categoria Femení  Sara Ismael s’estrenarà amb la samarreta del RCD Espanyol en el FEMENI CADET INFANTIL Grup 3 amb totes les il·lusions a flor de pell al poder estar entre les millors jugadores catalanes. En Gerard Anguita també estrena temporada amb el club Blanc i Blau i participarà en el grup 1 de la categoria PREFERENT ALEVÍ (Aleví “B”), tot un repte per en Gerard, que va ser el màxim golejador de la categoria en la campanya anterior. L’Aleix Garrido repeteix temporada amb el FC Barcelona i forma part del Benjamí A de la entitat blau grana i el podrem seguir en el grup 1 de categoria PREFERENT BENJAMÍ. Molta sort per tots ells i em consta que dins del seu cor, el color groc de la samarreta de l’EFR sempre hi és present.

Gerard Anguita i Sara Ismael
Gerard Anguita i Sara Ismael
Aleix Garrido i Gerard Anguita
Aleix Garrido i Gerard Anguita
Aleix Garrido - FC Barcelona - Benjami A
Aleix Garrido - FC Barcelona - Benjami A


24/09/2013

INICI ENTRENAMENT DE LA ESCOLETA

 

El proper dijous dia 3 d'octubre començaran els entrenaments per a tots els jugadors i jugadores de la Escoleta. S'hauran de presentar en el camp de futbol de Campdevànol on es donarà el tret de sortida per els més menuts de l'Escola. 


11/09/2013

L'E.F.R. PRESENT A TV RIPOLLÈS

 

El dilluns dia 9 de setembre el coordinador General de l'Escola Sergi Bassaganya ha participat en la tertulia esportiva que Televisió del Ripollès porta a terme cada dilluns. Durant la mateixa s'ha fet una exposició del projecte de formació que l'Escola Futbol Ripollès ha anat desenvolupant durant els anys que porta d'existència.


Planter temporada 2013-2014
Planter temporada 2013-2014

08/09/2013

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DE L'ESCOLA FUTBOL RIPOLLÈS

 

Durant el mati de dissabte s'ha portat a terme la presentació dels equips de l'Escola Futbol Ripollès.

Pares, familiars i seguidors han pogut contemplar la evolució dels jugadors en diferents partidets simultanis a tipus d'entrenament. No ha sigut fins les 11 del mati que els més menuts de l'Escoleta han començat la "desfilada" que ha acabat amb l'equip Juvenil. En total 18 equips i més de 220 nenes, nens i tècnics en el municipal de Ripoll que converteixen a l'EFR en la entitat esportiva més important de la comarca en quan a número de jugadors. 


05/09/2013

1er TORNEIG FANDELGOL A TONA

 

El proper dia 15 de setembre l'Alevi "A" assitirà al 1er Torneig Fandelgol que es celebrarà a Tona sota el lema "Fomentem els valors"

El motiu principal pel qual s’organitza aquest torneig és per la necessitat que Fandelgol i la Fundació Esportiva Tona troben en el panorama del futbol base català en relació amb els valors del futbol, en una etapa tan sensible com són les edats de formació. En concret, aquest torneig vol treballar el respecte i la humilitat que s’han de tenir per la pràctica d’aquest esport. S’ha de destacar que el futbol no és només entreteniment, diversió i exercici físic, si no que en un esport on es treballa en equip és imprescindible adquirir l’ètica que exigeix la interacció d’un grup i la col·laboració entre els seus membres per tal d’aconseguir el correcte i divertit desenvolupament del futbol.

Com que Fandelgol i la Fundació Esportiva Tona creuen en un futbol on la part educacional és igual d’important que la diversió dins el terreny de joc, la marca i l’entitat creuen necessària la creació d’aquest torneig per tal de fomentar un aspecte futbolístic que tothom sol deixar de banda: la complexitat de les normes del joc i la figura que les imparteix, l’àrbitre. El respecte, ja no sols cap a una autoritat major dins el camp, si no cap a una persona que desenvolupa la seva feina, és fonamental per a

la pràctica d’un esport com aquest. A més, fomentar aquest valor en l’edat formativa dels nens és essencial per a que apliquin, de cara al futur, aquesta tolerància i comprensió.

 

Veure tota la informació del torneig


29/08/2013

INICI ENTRENAMENTS JUVENIL I INFANTIL "A"

 

El Juvenil A i l'Infantil A avancen els entrenaments.

Tots dos equips comencen el diluns dia 2 de setembre a les 19:00 al camp de Ripoll. Per la resta d'equips els inicis seran els previstos.


29/08/2013

CALENDARI COMPETICIÓ INFANTIL "A" PRIMERA DIVISIÓ

 

La Federació Catalana de Futbol ha publicat el calendari del Grup 8 de la Primera Divisió en categoria Infantil on hi participarà l'Infantil "A". Estrenem categoria i esperem que el joc i els resultats acompanyin a l'equip que dirigirà l'Adan Morillas. En les properes setmanes aniran sortin la resta de calendaris.

Podeu consultar aqui......


12/08/2013

PRESENTACIÓ OFICIAL D'EL PLANTER DE L' ESCOLA FUTBOL RIPOLLÈS

 

El proper dissabte dia 7 de setembre tindrà lloc la presentació oficial del planter de tots els equips de l'Escola Futbol Ripollès. En el Municipal de Ripoll durant tot el mati de dissabte el protagonístes seran els prop de 200 nens i nenes que feran diferents activitats relaciones amb el futbol. Els familiars i seguidors podran seguir des de la grada les evolucions dels jugadors i tècnics.


28/06/2013

PRESENTACIÓ TEMPORADA 2013 - 2014

 

Aquest mati s'ha presentat la nova temporada 13-14 a través de la web, facebook i twitter. En ella hi podreu trobar els equips, entrenadors, jugadors, horaris d'entrenament, etc. En futbol 11 les novetats d'aquest any son moltes com ara la participació del Juvenil en la Delegació de Girona, dos equips categoria Cadet i tres equips d'Infantil amb l'estrena de la Primera Divisió.

En Futbol 7 també hi han novetats com que en categoria Alevi hi ha reestructuració  i tindrem un equip en Categoria Preferent (màxima a nivell Catalunya) un a Primera Divisió i dos mes a tercera. En categoria Benjami la FCF ha creat la categoria de Preferent (màxima a nivell de Catalunya) on hi participarà el Benjami A. El Benjami B estarà en Primera Divisió. Novetat també ha de ser la nova categoria Primera Divisió de Girona on el Prebenjami A en serà la nostra representació. Sense deixar de banda les lligues del Consell Esportiu d'Osona que una vegada més hi tindrem una bona representació.

Noves incorporacions en Coordinació i entrenadors que segur ens feran passar molt bones estones de futbol. 


Amb la subvenció de: