24/09/2015

COMIAT D'EN SERGI BASSAGANYA

 

En Sergi Bassaganya, impulsor de l'ESCOLA FUTBOL RIPOLLÈS ha decidit fer un pas al costat i deixar que noves persones amb noves il·lusions continuïn al capdavant d'aquest projecte esportiu. Després de sis intenses temporades sent  el cap visible de la gestió esportiva i amb el seu entusiasme i dedicació, rodejat sempre de bons col·laboradors, ha portat a l'Escola Futbol Ripollès a ser un club reconegut allà on ha anat i admirat per el futbol que ha practicat.

No hi ha prou paraules per agrair la seva tasca i l'hi desitgem molta sort en el seu futur esportiu sigui quin sigui.

 

La seva marxa ve acompanyada d’aquestes línies :

 

 

Molt bones,

 

M’acomiado de tots vosaltres  ja que en primer lloc necessito un descans.

També per deixar clar que l’Escola està per sobre de totes les persones i és bo que ningú es faci etern als llocs i que puguin entrar noves generacions amb il·lusió i amb idees renovades.

Dono les gràcies de tot cor a tots els pares i mares que m’heu fet confiança tots aquests anys , i que  de la mateixa manera que jo, heu prioritzat els estudis dels vostres fills que, de fet,  és el que els hi donarà el pa el dia de demà ( essent realistes, pocs ens guanyarem la vida amb el futbol).

I a tots els altres que no ha estat així,  i que heu estat pressionant el vostre fill/a als entrenadors i/o coordinadors,  heu de saber que aquesta actitud  només serveix perquè els vostres fills/es siguin menys feliços.

 

Moltissimes gràcies a tots els Entrenadors i Coordinadors per la vostra il·lusió, implicació i dedicació i per els valors amb què heu educat a tots els nens i nenes, vosaltres sous els més importants en aquest projecte de l’Escola, sense vosaltres això no seria possible !!!

 

M'agradaria fer una menció especial a les següents persones:

 

Jordi Viñas, moltes gràcies per acompanyar-me en aquest projecte des del primer dia i per la confiança que m'has tingut, t'estimo com un fill !!! ets molt bo en la teva feina i segur que tindràs molt èxit !!!!

 

Jordi Blanco, perquè has estat la persona amb qui  he après més de futbol i que millors estones hem compartit, dirigint o analitzant partits dels equips de l’Escola, però sobretot perquè m’has ensenyat quines són les coses vertaderament importans a la vida.

Moltes gràcies Blanco i que vagi molt bé la nova aventura familiar.

 

Felip Nieto, moltissimes gràcies per la teva ajuda i la teva sabiesa, ets únic !!!!

 

A en Jordi Munell perquè sense la seva ajuda  jo no hagués aguantat tant de temps a l’Escola i perquè he fet un amic per tota la vida, ets un Crack Jordi i millor persona !

 

Arnau Padròs que em pressedeixes, et desitjo el millor, he après molt de tu i en saps un pou! Recorda que ets diferent, això no ho pot dir tothom !!!

Senyors, apreteu-se els cinturons que aquest jove vé amb moltes ganes i en sap molt !!!!

 

Al Sr Silvestre Puig, President de l’Escola, per la llibertat absoluta que m’ha donat alhora de treballar en aquest projecte.

Moltes gràcies Silvestre i molts èxits a partir d’ara.

 

A totes les persones que formaran part de la nova estructura de l’Escola, molts ànims i molt de treball per poder consolidar aquest projecte que hi he cregut des del primer dia i que hi creuré tota la vida.

Només una última cosa: no perdeu mai la il·lusió perquè per mi és el més important per aconseguir tots els objectius  i el dia que falti no dubteu en deixar pas a noves persones.

 

 L' èxit i el fracàs no vindrà determinat per aconseguir tots els objectius que ens marquem,  sinó per intentar-ho !!!

 

Espero i desitjo haver aportat el meu granet de sorra per fer realitat aquest projecte i disculpes si alguna de les meves decisions i/o accions no han estat de l'agrat de tothom, han estat preses sempre pensant en el millor per els vostres fills/es.

 

Una abraçada,

 

 

Sergi.


3 de novembre de 2015

INICI COMPETICIÓ DE LES ESCOLETES

 

Ja tenim els calendaris de les escoletes apunt, aquest any el Consell Esportiu d'Osona ha pensat que podria ser interessant no fer dos voltes amb el mateix grup sinó començar amb dos grups fent només una volta, i un cop acabi la lligueta  fer encreuaments amb l’altre grup per  tal de que els nens juguin tots contra tots i fins i tot per poder igualar una mica els nivells. Com que hi han dos grups, es farà que un grup jugui una setmana i llavors la següent setmana jugui l'altre grup. Començarà aquesta primera setmana 3 de novembre amb el grup A, i la següent el grup B. L'Escola Futbol Ripollès participarà en el Grup A.

Amb aquest format nou de encreuaments veureu que el calendari acaba molt aviat, però tranquils que amb la següent fase s'allargarà fins a final de temporada com els prebenjamins.

Recordeu que amb aquests petits també es funcionarà amb el "Tots Juguem" i per tant us podeu registrar en l'APP per a dispositius mòbils.

 


22 de Desembre de 2015

LOTERIA DE NADAL I BONES FESTES

 

Durant el sorteig d'avui de la loteria de nadal hi ha persones que s'han posat en contacte amb el club amb la certesa de que, encara que amb poca quantia, ens havia tocat un pessic de la rifa. Res mes lluny de la realitat. Els que si que estan d'enhorabona son els que varen comprar loteria de l'UE Campdevànol que amb el número 33575 han estat agraciats amb 5 € per euro jugat.

 

La família de l'Escola Futbol Ripollès els hi transmetem la nostra felicitació !!

 

Per a tots els que no ens ha tocat res, ens queda el tòpic de cada any però com hem fem notar en el lema d'aquest any:

 

EL MILLOR DETALL D'AQUESTES FESTES ÉS TORNAR A CELEBRAR-LES TOTS JUNTS.

 

BON NADAL A TOTHOM !!!


20 DE JUNY DE 2015

TROBADA TERRITORIAL BENJAMI A RIUDOMS


El complex Esportiu de Tarragona de Riudoms ha acollit la celebració de la Trobada Territorial Benjamí, on han participat 20 equips territorials catalans.

Durant la jornada d'avui s'han disputat un total de 40 partits entre els equips territorials benjamí. Aquesta ha estat la primera edició d'aquesta activitat, que ha estat marcada per l'esportivitat i el Joc Net.

L'Erik Formatgé Fabré del Benjami "A"ha estat el representant de l'Escola Futbol Ripollès a la selecció Gironina.


20 DE JUNY DE 2015

NIT DELS CAMPIONS DE GIRONA


El Teatre Municipal El Jardí de Figueres va ser la seu de la Nit dels Campions de la delegació de Girona, on 64 equips van recollir el trofeu que els acredita com a campions de Lliga de la temporada 2014-2015. A l'acte hi varen assistir 1200 persones, entre les quals hi va destacar la presència de l'alcaldesa de Figueres, Marta Felip; el representant territorial de la secretaria general de l'Esport a Girona, Josep Pujols; el vicepresident de la FCF Pere Guardiola; el directiu i delegat de la FCF a Girona, Jordi Bonet; el directiu Jesus Pont; el directiu adjunt, Victor Güell; i els subdelegats gironins i membres del CTA de Girona.

Els equips Cadet "A" i Benjami "B" son els que varen representar a l'Escola Futbol Ripolles al conseguir el títol de Campió de la passada temporada 23014_2015.


Veure video


tota la noticia de la FCF14 DE JUNY DE 2015

L'ESCOLETA GUANYA LA LLIGA "TOTS JUGUEM"

 

Aquest dissabte l'equip de l'Escoleta s'ha proclamat campió de la primera edició de la lliga "TOTS JUGUEM". Recordem que aquest projecte te la voluntat d’utilitzar l’esport com a eina per transmetre uns valors i ha portar a l’elaboració del pla pilot que pren el nom “TOTS JUGUEM”, que es va implantar en algunes de les competicions de bàsquet i futbol.

“TOTS JUGUEM” té l’objectiu d’arribar a conscienciar a tots els agents que intervenen en la competició escolar, pares i mares, esportistes, tècnics i àrbitres de la necessitat de tenir una competició que fomenti l’educació dels joves a través dels valors de l’esport.

La Temporada 2014 - 2015 ha servit com a prova pilot del projecte, portant-se a terme només en algunes categories determinades per tal que el canvi sigui progressiu i es puguin avaluar els resultats al final del primer any. En les competicions escolars organitzades de l’esport de futbol, el Consell Esportiu d’Osona ha portat a terme aquest nou sistema de puntuació en la categoria escoleta, quedant exempt d’aquesta iniciativa les competicions de categoria benjamí i Prebenjamí, que es desenvoluparan de la mateixa manera que en anteriors edicions.


11 DE JUNY DE 2015

REVISIONS MÈDIQUES ESPORTIVES

 

De cara a la propera temporada 2015/16, tots els federats han de passar de forma obligatòria la revisió mèdica esportiva i s'han de realitzar obligatòriament a centres amb la corresponent Autorització Sanitària i al mateix temps haurà de tenir també autorització de la FCF.

Les revisions tenen una validesa de dos anys i en els "Fulls de renovació" que s’han entregat a tots els jugadors ja s’ha anotat qui la ha de fer i qui no. També podeu comprovar-ho entrant al Portal del Federat, dins de l’apartat “Reconeixement”.

L’Escola Futbol Ripollès per tal de facilitar aquestes revisions mèdiques als seus jugadors, ha contactat amb un Centre  Mèdic i les realitzarà en les  instal·lacions esportives de Campdevànol els dies 20 i 21 de juliol. Cal demanar hora amb antelació ja que aquest any son molts els que han de fer-la.

La persona encarregada d’aquest tema és en MARTI CAPDEVILA i s’ha de trucar al 672160678 en horari de 11 a 13 i de 16 a 21 hores.


AQUEST SERVEI ÉS EXCLUSIU PER ALS JUGADORS DEL CLUB I QUE HAN CONFIRMAT LA CONTINUÏTAT PER LA PROPERA TEMPORADA COM TAMBÉ PER A NOVES INCORPORACIONS.

 11 DE JUNY DE 2011

ENTRENAMENTS PER PLANTILLES 15_16


A partir del proper dilluns dia 15 de juny l'Escola Futbol Ripollès realitzarà els entrenaments enfocats a la confecció de les plantilles per la propera temporada. Estaran dirigits pels coordinadors de cada categoria esportiva i estan oberts a tots els jugadors del club i a qualsevol jugador de les comarques veïnes que vulgui formar part del nostre club.


Les dates son:

- Escoleta (2010), 18 de juny de 17’30 a 19’00 al Municipal Ripoll 

- Prebenjamins (2008-2009), 15 de juny de 17’30 a 19’00  al Municipal de Campdevànol

- Benjamins (2006-2007), 18 de juny de de 17’30 a 19’00 al Municipal de Campdevànol

- Alevins (2004-2005),  16 i 19 de juny  de 17’30 a 19’00 al Municipal de Campdevànol

- Infantils (2002-2003), 16 i 19 de juny de 19’00 a 20’30  al Municipal de  Campdevànol

- Cadets (2000-2001), 17 de juny  de 17:30 A 19:00 al Municipal de Campdevànol

- Juvenil (1997-1998-1999), 18 de juny de 19’00 a 20:30 al Municipal de Campdevànol


Per la categoria Juvenil hi haurà una segona data que es comunicarà en els propers dies.11 DE JUNY DE 2015

LA NIT DELS CAMPIONS

 

Arriba el final de temporada i amb ell les Nits dels Campions, l'acte organitzat per la Federació Catalana de Futbol per celebrar el Campionat de Lliga que han assolit alguns dels equips de l’Escola Futbol Ripollès.

 

La Nit dels Campions de Girona serà el proper 16 de Juny, a les 19’30 hores, al Teatre Municipal El Jardí de Figueres (Plaça Josep Pla s/n), on els nostres equips Benjamí “B” i Cadet “A” rebran el premí al títol de lliga d’aquesta temporada.


3 DE JUNY DE 2015

JORNADES DE TECNIFICACIÓ

 

A partir del proper dia 15 de juny l’Escola Futbol Ripollès celebrarà unes jornades de Tecnificació dirigides als jugadors de l’Escola i també a d’altres jugadors de la comarca amb l’objectiu de conformar les diferents plantilles per la temporada 2015_2016.

Els grups es formaran per edats i sota la supervisió esportiva dels coordinadors i entrenadors del club, els nois i noies realitzaran tasques per evaluar les aptituds individuals i col·lectives
31 DE MAIG DE 2015

CAMPUS DE FUTBOL - ESTIU 2015

 

L'objectiu d'aquest 6è campus que organitzem conjuntament el CF Ripoll, la UE Campdevànol i l’Escola de futbol del Ripollès pretén el perfeccionament de la tècnica individual i el joc col·lectiu.

La durada serà de cinc setmanes i començarà el dia 29 de juny  finalitzant el 31 de juliol.

Es realitzarà en horari de dilluns a divendres i de 4 a 8 de la tarda.

En quan a les instal·lacions serà a Ripoll i comptem amb el camp de gespa artificial, pavellons municipals i piscina de Ripoll.

Disposarem de rocòdrom i sala de ping-pong per a completar les activitats.

Totes les activitats de qualsevol esport son dirigides des de la iniciació i son aptes per a tothom.

 

Aquest 6è Campus està dirigit a nens i nenes de 5 a 16 anys. El Campus de l’Escola de Futbol del Ripollès, comptem amb entrenadors de futbol amb titulació reconeguda per la Federació Catalana de Futbol, com també amb monitors, socorristes i col·laboradors titulats.

 

Les inscripcions estan obertes fins el proper 15 de juny.

 

Per a mes informació cal contactar amb ADAN MORILLAS al telèfon 667 95 89 50

Descarga
Descarregar el full d'inscripció
campus ripoll 2015.pdf
Documento Adobe Acrobat 524.8 KB


25 DE MAIG DE 2015

CAMPANYA "DONEM LA LLAUNA A LA FAM"

 

Després de la col·laboració de l'Escola Futbol Ripollès amb la campanya de recapta d'aliments engegada la passada setmana, hem rebut aquesta nota d'agraïment dels organitzadors:


Benvolguts i benvolgudes:

 

Des de la Fundació de la FCF volem donar les gràcies a TOTS els que heu fet possible "donar la llauna a la fam" amb la campanya solidària de recollida de llaunes en favor del Banc dels Aliments. 

Sabem que alguns clubs han decidit allargar el recapte fins aquest cap de setmana passat i d'aquí que us fem arribar avui el nostre agraïment més sincer. Un cop més heu estat l'exemple que el futbol de casa nostra és gran en esportiivitat i també en valors.

Us agrairïem que féssiu extensiu aquest agraïment a jugadors, pares i mares, col·laboradors, staff i a tothom que amb la seva col·laboració han ajudat a aportar al seu granet de sorra a aquesta causa solidària.

Des d'aquí també volem donar les gràcies a tots els estaments de la FCF, delegats, personal i col·laboradors que ens han ajudat a fer possible aquest repte. 

Gràcies a tots.

Atentament,

Fundació de la FCF23 DE MAIG DE 2015

CURS INTENSIU PRIMER NIVELL A GIRONA

 

L'escola d'entrenadors de la Federació Catalana de futbol pretén organitzar un curs de 1r nivell federatiu de futbol. 

El curs es vol portar a terme a Girona, en format intensiu i un cop acabada la temporada de futbol (juny - juliol). 

En el document adjunt podreu trobar la informació general del curs: data inici, data finalització, dies i hores,...

La inscripció al curs s'ha de realitzar a través de la pàgina web de la federació  catalana de futbol en el seu apartat de formació - escola entrenadors, o bé podeu realitzar-ho a través del següent enllaç:

 

-   http://www.fcf.cat/pnfg/NPortada?CodPortada=1000061  

 

Si es necessita algun aclariment us podeu posar en contacte amb el coordinador del curs: 

David Martí: davidmartisubiros@gmail.com  607822059 (coordinador)


Veure document adjunt.....


20 DE MAIG DE 2015

NOU PORTAL WEB DE LA FCF


El nou web de la FCF, que mantindrà el domini www.fcf.cat, ha estat íntegrament desenvolupat pel Departament d’Informàtic. L’objectiu del canvi de disseny i d’estructura del web ha estat potenciar i fer encara més accessible la informació de les actes online, amb noves estadístiques i facilitant alguns accessos. El nou disseny és molt més clar, simple i manté l’accés al web mòbil (m.fcf.cat). A més a més, permetrà a la Federació ser més àgil en la maquetació dels continguts.

 

La nova estructura respon a la voluntat d’ordenar i fer més accessible la gran quantitat d’informació i de continguts del lloc web, tot i que manté l’essència del portal anterior. Alhora, el nou disseny potencia molt més la interacció amb les xarxes socials.

 

Durant un temps, el nou web conviurà amb el web antic per tal de fer el canvi paulatinament sense perdre cap servei i no perjudicar els usuaris, fins que el portal no estigui 100% operatiu. En el futur, el nou web federatiu estarà disponible en tres idiomes (català, anglès i castellà) i serà adaptat per a tots els dispositius amb un disseny 100% responsive.

 

Fcf.cat ha crescut més d’un 100% en els últims 4 anys i disposa actualment de més de 20 milions de visites a l’any, més de 252 milions de pàgines vistes amb una mitjana de 6 minuts de durada per visitant.


18 DE MAIG DE 2015

CADET "A" CAMPIÓ DE LLIGA


A falta de dues jornades per finalitzar la competició, el Cadet "A" es proclama Campió de lliga CADET PRIMERA DIVISIÓ GRUP 16. De fet, el dissabte dia 16 el segon classificat CAL AGUIDÓ AD "A" al perdre el partit que el va enfrontar amb el CF LLORET "A" ja els feia matemàticament guanyadors del títol de lliga. El partit amb FC l'Escala "A" havia de ser una gran festa i així ho va ser. La particularitat d'aquest equip és que son ja tres temporades consecutives guanyany la lliga a la que participen. A més, amb aquest ascens serà la primera vegada a la comarca del Ripollès que un equip Cadet participarà en la categoria PREFERENT.

Per la propera temporada s'esperen nous reptes, noves categories però el que no canviarà serà l'esforç del club per tal que els nens i nois del Ripollès disfrutin de jugar al futbol.

ENHORABONA  CAMPIONS !!!!


12 DE MAIG DE 2015

CAMPANYA "DONEM LA LLAUNA A LA FAM"

 

El tret de sortida de la campanya 'La fam no fa vacances', iniciada l'any 2013 pel Banc dels Aliments, es va fer la setmana passada  juntament amb la iniciativa que començarà ha promoure la Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol EL GRAN RECAPTE: Donem la llauna a la fam. Es tracta d'una campanya solidària de recollida d'aliments que està emmarcada dins el pla d'actuacions que durà a terme la Fundació de la FCF durant el 2015. Aquesta recollida serà específica de llaunes de conserva, ja que és una molt bona manera de fer arribar proteïnes a les famílies més necessitades.

El cap de setmana del 16 i 17 de maig, a tots els camps de futbol i pavellons de futbol sala hi haurà punts de recollida per a tot tipus de llaunes de conserva (tonyina, sardines, verat, fruita en almívar, llet condensada, patés, conserves càrniques, etc.). L'objectiu és recollir un mínim de 10 quilos de conserves a cada partit que es disputi aquell cap de setmana, és a dir, uns 40.000 quilos. La campanya 'Donem la llauna a la fam' estarà present a 407 poblacions de Catalunya. El 16 i 17 de maig es disputaran 3.713 partits en 821 camps i pavellons d'arreu del país. Per tant, gairebé totes les comarques de Catalunya  participaran en la recollida d'aliments. A més, la comarca de Matarranya, que pertany a la província de Terol, també participarà en el Gran Repte.

 

El vicepresident de la FCF i de la Fundació de la FCF, Pere Guardiola, ha destacat que "el president Andreu Subies està donant un tomb molt important a la FCF, però faltava alguna cosa: crear la Fundació per donar un impuls a la solidaritat amb els més necessitats. Fa uns mesos vam contactar amb el Banc dels Aliments, per engegar aquesta iniciativa. Anirem a totes les delegacions per animar a la gent i donarem la llauna a tothom amb la màxima il·lusió i empenta. Segur que ens en sortirem". A més, ha anunciat que "com a Fundació farem una entrega de 9.000 llaunes".

 

El president de la Federació Catalana del Banc dels Aliments, Frederic Gómez, ha ressaltat el fet que "Catalunya és capdavantera en moltes coses, però sobretot en solidaritat per ajudar als més necessitats". Ha destacat que "en el Banc dels Aliments tenim la finalitat de lluitar contra el malbaratament dels aliments i la fam, ja que 89 milions de tones es fan malbé cada any, 17'5 milions a Espanya i 260.000 tones a Catalunya. Per aquest motiu és lògic que lluitem contra el malbaratament d'aliments i que aquests vagin cap a la gent necessitada". A més a més, Gómez també ha explicat que "la tasca que fa el Banc dels Aliments té un gran valor ecològic perquè per cada tona que es llença, suposa quatre tones de CO2". 

Frederic Gómez ha volgut deixar clar que es necessita l'ajuda de tothom perquè "malgrat tot el que fem no n'hi ha prou. Entre les quatre províncies de Catalunya, hem recollit 22 milions de quilos i contribuïm a l'alimentació de 250.000 persones, que representa només un quart de quilo per persona. Per això fem el Gran Recapte, perquè els quatre magatzems que tenim estan molt malament i necessitem aliments ràpidament". Gómez també ha destacat que "al fer la recollida en els camps de futbol, els aliments repercutiran en les poblacions on es reculli i això facilitarà el repartiment. Tant de bo a la resta de l'Estat siguin capaços d'imitar el que està fent la FCF"

 

El president del Banc dels Aliments de Barcelona, Eduard Arruga, ha explicat que "amb els 400 voluntaris que tenim en els quatre magatzems i els voluntaris de totes les associacions i entitats, farem que estiguin a tots els camps on es faci la recollida. Volem que els jugadors, pares i mares, familiars... vagin al camp amb la llauna". També ha remarcat que "el que es reculli anirà directament a les entitats solidàries, no aniran als magatzems del Banc dels Aliments per no perdre eficàcia. I la setmana posterior ja es distribuirà. La gent de casa nostra no pot passar fam. La nostra feina és aconseguir que el menjar arribi cada dia als més necessitats".


Per tal de crear més ressò mediàtic d'aquesta iniciativa, es crearà l'etiqueta #llaunaalafam. D'aquesta manera, es pretén que tothom pugui penjar fotografies i vídeos i ho comparteixin amb la resta de persones solidàries que també estaran participants de la jornada.

Tant a Ripoll (al costat del Bar) com a Campdevànol (zona de la oficina) hi haurà un lloc clarament identificat per deixar les aportacions.

veure tota la informació a la web de la fcf


7 DE MAIG DE 2015

ELS GUANYADORS DEL SORTEIG DEL CARNET DEL FEDERAT


Ja es coneixen els guanyadors dels més de 100 premis que la Federació Catalana de Futbol ha sortejat després d'haver entregat els gairebé 150.000 Carnets del Federat a tots els inscrits a la FCF.

Per començar amb la sèrie de sortejos que la Federació Catalana de Futbol realitzarà periòdicament a través del Portal del Federat i amb la vinculació al Carnet del Federat, avui s'ha celebrat el sorteig més gran, amb un total de 118 premis. Els noms dels guanyadors s'han conegut després de realitzar el sorteig davant notari i a la seu de la FCF aquest matí.


.....veure llista dels guanyadors


1 DE MAIG DE 2015

EL CARNET DEL FEDERAT TÉ PREMI


El proper dijous, 7 de maig, se sortejaran 2 bicicletes, 10 parells de botes Nike, 2 iPads Air, 2 caps de setmana per a dues persones i 100 pilotes Futcat entre els 150.000 federats.


Per celebrar l’entrega dels gairebé 150.000 Carnets del Federat a tots els inscrits a la Federació, el proper 7 de maig es realitzarà un sorteig de més d’un centenar d’obsequis entre tots els posseïdors del Carnet, gràcies a la col·laboració dels patrocinadors de la FCF.


El llistat de premis inclou: 


-          2 bicicletes Specialized

-          5 parells de botes Nike JR Mercurial

-          5 parells de botes Nike Hypervenom

-          2 iPads Air 2 Wi-fi 16 GB

-          1 cap de setmana a París per dues persones

-          1 cap de setmana a Londres per a dues persones

-          100 pilotes futcatPro

El sorteig tindrà lloc el proper dijous 7 de maig a la seu central de la FCF. Serà a les 12 hores, davant de notari i, el mateix dia, ja es podrà consultar el llistat de guanyadors al web de la FCF. La Federació també informarà als guanyadors a través del Portal del Federat i contactarà amb ells via les delegacions territorials corresponents per organitzar l’entrega dels premis.


És important que tots els federats revisin les seves dades al Portal del Federat i les actualitzin en el cas de ser necessari per tal de poder-los comunicar directament si han estat o no guanyadors d’algun dels premis del sorteig. Al mateix temps, la FCF anima a tots els federats a que consultin aquest Portal periòdicament per estar al dia de nous sorteigs i concursos que s’aniran duent a terme al llarg de la temporada. 

 

Els jugadors que encari no disposin del carnet, que es posin en contacte amb el coordinador del seu equip.


25 D'ABRIL DE 2015

EL BENJAMI "B" CAMPIÓ DE LLIGA


Amb la victòria per 0 gols a 2 en el camp de l'Escola Pia d'Olot, el Benjami "B" es proclama campió de lliga del grup 14 de la Primera Divisió de la categoria. I ho aconsegueix a falta d'una jornada en la que s'enfrontarà al cuer del grup, l'E.F ANGLES-TERBRUGENT "A". Han realitzat una temporada formidable en la que  han perdut tres partits i n'han empatat només un. I encara amb més valor si tenim en compte que son tots de primer any.

Enhorabona CAMPIONS!!!!!


22 D'ABRIL DE 2015

PRESENTACIÓ DE LA JORNADA FUTBOL FEMENI


Davant la portalada del Monestir de Ripoll s'ha presentat la Jornada de Futbol Femení, que tindrà lloc el proper 1 de maig. En aquest marc incomparable, l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, ha desitjat que "tothom que vingui a Ripoll aquest dia, les jugadores i els seus acompanyants, els seus equips, les seves famílies, gaudeixin d'una bona diada a Ripoll. I que més enllà de l'esport, també aprofitin per conèixer aquest entorn, la nostra població, bressol de Catalunya, i especialment aquest patrimoni que tenim".


El delegat de la FCF a Girona, Jordi Bonet, ha explicat que "des de la FCF hem intentat potenciar el màxim el futbol femení. El que aconseguim amb aquesta diada és que durant tot el matí, totes les noies que els hi agradi o els hi pugui agradar el futbol puguin venir al camp de Ripoll, on es faran diferents entrenaments tècnics de base perquè les nenes que no hagin jugat mai a futbol el tastin". A més, Bonet ha destacat que l'any passat, a la jornada que es va celebrar a Sant Feliu de Guíxols "hi havia més de 180 nenes de tota la província. Per això, l'objectiu d'aquesta edició és aconseguir superar la xifra de més de 200 nenes".


El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, ha conclòs l'acte augurant "una molt bona jornada de respecte i joc net, i que les nenes, l'escola de futbol i els clubs del ripollès també col·laborin amb aquesta Jornada, que com molts esdeveniment esportius que últimament es fan a la capital de comarca són un èxit".
21 D'ABRIL DE 2015

PRESENTACIÓ A RIPOLL DE LA JORNADA DE FUTBOL FEMENI


Avui dimarts dia 21 a les 18:00 i davant de la portalada del Monestir es realitzarà l'acte de presentació de la JORNADA DE FUTBOL FEMENI que  el proper dia 1 de maig es portarà a terme al Mpal de Ripoll. Estarà presidit per l'alcalde de Ripoll Jordi Munell, el Delegat Federatiu de Girona, Sr. Jordi Bonet, el Delegat Comarcal, sr Eduard Ruiz i altres persones vinculades a l'esport i el futbol de la comarca i en el que també hi haurà representació de tots els clubs de futbol del Ripollès. Tothom hi és convidat a la presentació i animem a les nenes i noies del Ripollès a que participin de la jornada de l'1 de maig. Esperem la vostra presència avui a les 18:00.


21 D'ABRIL DE 2015

JORNADA DE FUTBOL FEMENI


Arriba de nou l'1 de maig, i amb ell, i per tercer any consecutiu, la celebració de la JORNADA DE FUTBOL FEMENI a 14 seus repartides per tot el territori català.

Aquest acte promogut per la Federació neix amb l'objectiu principal de promoure el futbol femení entre tot el col·lectiu de nenes i noies d'entre 6 i 16 anys que habitualment no practiquen el nostre esport. Però és també un dia en el que les nostres jugadores, les que formen part dels clubs catalans, poden perfeccionar el seu nivell mitjançant una sèrie d'exercicis i activitats desenvolupades per l'area esportiva de la FCF.

Durant la jornada, com ja s'ha fet amb les anterior edicions, hi haurà també la participació dels equips territorials femení 2015 que disputaran una sèrie de partits amistosos amb la resta d'inscrites.

Així mateix i durant la tarda, en la seu d'aquesta Delegació de Girona, tindran lloc les semifinals, format 3x1, i final de la Copa Girona Femení Infantil-Aleví amb la participació de les 6 primeres classificades de la competició.

Ripoll és aquest any la seu escollida per la Delegació de Girona i es per axó uqe esperem que les nenes del Ripollès s'apropin al camp municipal a participar d'aquesta jornada lúdica del futbol femení.


imprimir butlleta d'inscripció19 D'ABRIL DE 2015

QUEDA SUSPESA LA PRESENTACIÓ DE L'EFR

 

Degut a la previsió de pluges per la tarda de diumenge, queden suspesos els actes de presentació de l'Escola Futbol Ripollès. 


12 D'ABRIL DE 2015

PRESENTACIÓ EQUIPS TEMPORADA 2014_2015

 


El proper diumenge 19 d'abril de 2015 en el Camp Municipal de Campdevànol i a partir de les 16:00 l'Escola Futbol Ripollès presentarà els seus equips i jugadors. A més, tots els assistents podran accedir als nous vestuaris ja un cop finalitzades les obres. Cal agraïr les gestions que l'UE Campdevànol ha portat a terme des de l'inici  de les obres aixi com la voluntat de l'Ajuntament en que el futbol de Campdevànol disposi d'unes instal·lacions modernes i adequades a la pràctica d'aquest esport.
Posteriorment a les 18:30 l'equip Cadet "A" de Primera divisió jugarà el partit de lliga que l'enfrontarà contra el Fundació Esportiva Palamós "A". Serà un emocionant partit en el que primer i tercer classificat del grup 16 lluitaran per la victòria i en el que tots els assistents podran animar als nostres jugadors.


12 DE MARÇ DE 2015

SER PARE O MARE AVUI


Avui dijous dia 12 de març de 2015 a les 19:00 en la Sala Abad Senjust de Ripoll hi haurà una interessant conferència a càrrec de l'escriptora, mestra i pedagoga Eva Bach. Coneixer les necessitats dels nens per desenvolupar-se com a persones i el que els pares poden fer per ajudar-los serà l'eix central de la xerrada d'aquesta tarda. L'organització és a càrrec de l'AMPA de l'escola Vedruna de Ripoll i està oberta a tothom.


14 DE FEBRER DE 2015

NIT DE L'ARBITRATGE CATALÀ


L'Auditori de l'Hotel Hesperia Tower de l'Hospitalet de Llobregat ha acollit, aquesta tarda, la celebració de la Nit de l'Arbitratge 2015. Es tracta d'una gala de reconeixement i homenatge als àrbitres de futbol i futbol sala de Catalunya.


En primer lloc, el president del Comitè Tècnic d'Àrbitres, Xavier Moreno Delgado, ha donat la benvinguda als assistents i a les autoritats presents i ha destacat la importància de la celebració de la Nit de l'Arbitratge d'enguany ja que és el "tret de sortida a les activitats commemoratives del centenari del CTA". En el seu discurs,  Moreno Delgado ha remarcat la importància que té l'estament arbitral ja que "els col·legiats són els representants de la Federació als terrenys de joc".  

Posteriorment, el president del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala, Marcelino Blázquez, també ha manifestat la importància de "la feina ben feta" i ha recordat que "la Nit de l'Arbitratge és un acte on es premia l'esforç de la temporada passada".

Per la seva banda,  el representant territorial de la Secretaria General de l'Esport a Barcelona, Santi Siquier, ha felicitat a tots els àrbitres que van assolir l'ascens de categoria així com aquelles que porten una llarga trajectòria dins el Comitè Arbitral.


Per acabar amb el torn de parlaments, el president de la FCF, Andreu Subies, ha destacat que "a la Federació tots els estaments van de la mà" i ha remarcat que els àrbitres són un col·lectiu molt important dins el món del futbol. "Felicitats per la feina que feu, per l'adaptació a les noves tecnologies i als canvis econòmics i per suportar la pressió que rebeu sempre mostrant respecte i Joc Net", els ha dit Subies als assistents.


Després dels parlaments ha arribat el moment de fer l'entrega de 274 trofeus als àrbitres de futbol i futbol sala que la temporada passada van assolir un ascens de categoria. Amb aquest premi la FCF i especialment els seus CTA els volen reconèixer l'esforç i la feina diària i els volen encoratjar a seguir endavant i fent millor el futbol català. 


A part d'aquests 274, durant la Nit de l'Arbitratge d'avui s'ha fet entrega de 20 premis especials. El primer d'ells ha anat dirigit a Ramon Blanco, per la seva trajectòria dins el CTA de futbol Sala. Posteriorment, en la disciplina de futbol, s'ha fet entrega dels premis a aquell club, entrenador, delegat i president amb una col·laboració i predisposició especial envers el CTA. Els premiats han estat el CF La Pobla Mafumet; l'entrenador de l'Escola de Futbol del Ripollès AE, Sergi Basseganya; al delegat del CE Farners, Joan Gispert; i al president de la UE Bordeta de Lleida, Bartolomé Ayora, que ha rebut una forta ovació per part del públic present.


Per acabar amb els reconeixements especials, el CTA ha fet entrega d'un trofeu als 13 arbitres que porten 25 anys afiliats al CTA i un altre a l'àrbitre que enguany en celebra 50, el Sr. Martín Casas Monsalve.


12 DE FEBRER DE 2015

SERGI BASSAGANYA A LA NIT DE L'ARBITRATGE CATALÀ 2015


El proper divendres, 13 de febrer, els àrbitres catalans de futbol i futbol sala celebraran una gala de reconeixement i homenatge.

L'Auditori de l'Hotel Hesperia Tower de l'Hospitalet de Llobregat acollirà la Nit de l'Arbitratge Català 2015, una gala que ret homenatge a aquells àrbitres de futbol i de futbol sala que durant la temporada passada van aconseguir un ascens de categoria.

L'acte, com cada any, també reconeixerà la trajectòria d'aquells col·legiats que porten 25 i 50 anys vinculats al Comitè Tècnic d'Àrbitres de  la Federació Catalana de Futbol fent-los entrega d'un premi especial.

De nou dins els premiats de futbol, i per quart any consecutiu, el CTA vol reconèixer la bona predisposició d'un club, un president, un delegat i un entrenador del futbol català envers el col·lectiu arbitral.  En l’apartat d’entrenador serà en Sergi Bassaganya Clota, el que rebrà el premi  per la seva col·laboració amb l’estament arbitral.

Els fets es remunten a la jornada 1 d’aquesta temporada en partit entre el Cadet “A” i el Llançà CE “A” quan l’àrbitre va patir un accident de trànsit mentre es desplaçava a Campdevànol. En Sergi va anar a Vic a recollir-lo per tal que pogués xiular el partit i després d’aquest el va tornar a portar fins a casa seva. Aquesta actuació no va passar desapercebuda en la FCF i aquesta setmana en tindrà el reconeixement.


.....llegir notícia publicada per la federació catalana de futbol


11 DE FEBRER DE 2015

VAGA DEL FUTBOL CATALÀ


La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, reunida de forma extraordinària el dilluns dia 9 de febrer, ha acordat l’aturada de la competició de futbol i futbol sala prevista pel proper cap de setmana del 14 i 15 de febrer.

La decisió de dur a terme l’aturada, que afecta tota la competició oficial que depèn de la Federació Catalana de Futbol, inclosa la Tercera divisió Nacional, i també els partits i tornejos amistosos, s’ha pres com a acte de protesta per la legislació aprovada darrerament per l’Estat Espanyol que afecta l’esport amateur i de base, i la manca de resposta a la proposta de solucions per a corregir aquesta situació, que imposa tot d’obligacions legals, impositives i laborals als clubs, sense tenir en compte la seva especial configuració, i que poden condicionar la seva continuïtat en el futur.


veure comunicat de la FCF

veure roda de premsa del president Andreu Subies
9 DE FEBRER DE 2015

AVARIA AL CAMP DE FUTBOL DE RIPOLL


El Servei de l’Esport de l’Ajuntament de Ripoll ens informa que motivat per una avaria important en l’equip de generació d’aigua calenta sanitària dels vestidors del camp de futbol de Ripoll, durant els propers dies aquets no disposaran d’aigua calenta.

Tots els equips s’han de continuar canviant als vestuaris corresponents del camp.

A l’hora de dutxar-se, s’han habilitat dos vestidors al pavelló municipal. ( L’accés es farà per la porta d’emergència del final del pavelló, que dona al camp de futbol).

Aquets vestidors els hauran de compartir tots els equips que entrenen al camp.

En el moment en que s’hagi restablert el servei informarem immediatament.8 DE FEBRER DE 2015

LA FCF ES PLANTEJA PARALITZAR EL FUTBOL A CATALUNYA


La fiscalització de l'esport modest per part del Govern Central i la petició d'una regularització pròpia per l'esport aficionat en són les claus.

La Junta Directiva de la Federació Catalana es planteja convocar una vaga per aturar el futbol durant un cap de setmana com a resposta a les directrius que arriben des del Govern Espanyol  i que poden posar en perill de supervivència als clubs de futbol modest.


El president Andreu Subies manifesta: “Esperarem la propera junta de la RFEF i, si no hi ha solució, reuniré a la Junta de la FCF. Ara cal esperar una mica més, ja que fa massa temps que lluitem des de Catalunya per tots els aspectes (Seguretat Social, llicències, Llei de l’Esport, Voluntariat, etc.)”. 


La protesta contra el Govern d'Espanya és per l'alt grau de fiscalització que està aplicant a l'esport aficionat i, concretament, al futbol ja que estan obligant a donar d'alta a la Seguretat Social totes les persones que rebin alguna remuneració econòmica, per petita que aquesta sigui. La petició per part de les federacions territorials és fer una regularització pròpia per l’esport aficionat. La queixa també va enfocada a  la supressió de la subvenció procedent de l’ 1 per cent de les travesses que van destinades a millorar les instal·lacions de futbol modest.


llegir la resta de la noticia4 de FEBRER de 2014

SESSIÓ FORMATIVA DE PORTERS AL CENTRE CÍVIC DE CAMPDEVÀNOL


Avui al Centre Cívic de Campdevànol i a partir de les 18:30 tindrem el luxe de contar amb l’Albert Aumatell. L’Albert  és entrenador de porters de l’Escola del FC Barcelona, Màster en entrenaments de porters per la “Federación Española de Futbol” (UEFA Pro “A”), conta amb gran experiència en campus als Estats Units amb el FC Barcelona i experiència en campus arreu de Catalunya, Espanya i Europa i clínics a tot el territori Català, Espanyol i Anglès. Explicarà la manera que veuen ells la figura del porter i com s’entrena; es farà interpretació de jugades, de errades, accions tècniques i tàctiques entre moltes altres coses. La sessió està destinada a tots els porters de l’Escola Futbol Ripollès i també als entrenadors i pares dels jugadors del club.


9 DE GENER DE 2015

EQUIP RETIRAT DE LA COMPETICIÓ ALEVÍ TERCERA


La Federació Catalana de Futbol acaba de fer oficial la retirada del SANT MIQUEL DE BALENYÀ CE en la categoria Aleví Tercera Divisió Grup 15. Per tant queda suspès el partit que  l’Alevi C havia de jugar contra ells.


5/01/2015

BON PAPER DE L'ALEVÍ "A" AL TORNEIG DE GRANOLLERS


Durant tot el dia d'ahir es va disputar el 1er Torneig de Reis en les instal·lacions del Club Atlètic Vallés de Granollers i cal destacar el bon paper del nostre representant l'Aleví A.

En la fase de grups els resultats varen ser: Plà Boet Mataró 1 - Alevi A 0  ///  Parets 3 - Alevi A 4 /// At Vallés 1 - Alevi A 1 /// Mataró 0 - Alevi A 1 /// Vila Olimpica 1 - Alevi A 1

Amb només una derrota es varen classificar en segon lloc del grup a falta de l'últim partit.

En els quarts de final, el Sant Cugat va ser molt superior i es va perdre per 5 gols a 0.

Molt bon torneig contra equips de molta entitat que va servir per continuar amb la bona progressió de l'equip.28 DE DESEMBRE DE 2014

1er TORNEIG DE REIS ORGANITZAT PEL CLUB ATLÈTIC DEL VALLÉS

 

L’Alevi “A” de l’Escola Futbol Ripollès participarà el proper diumenge dia 4 de Gener de 2015 en el Ier TORNEIG DE REIS organitzat pel Club Atlètic del Vallés de Granollers. Aquest torneig reunirá més de 40 equips de primer nivel com el CE Mataró, Vila Olímpica CE , Sant Cugat FC, l’Hospitalet CE, Tecsoccer CE, Gramanet, Gimnàstic de Manresa, CE Sabadell i altres. Serà una bona oportunitat per poder competir amb els millors equips de la categoría.


27 DE DESEMBRE DE 2014

GRAN QUINTO DE LA UE CAMPDEVÀNOL


El diumenge dia 28 de desembre de 2014 la U.E. Campdevànol organitza el GRAN QUINTO de Nadal. Es celebrarà en la Sala Diagonal de Campdevànol a partir de les 18 hores (AFORAMENT LIMITAT). Hi hauran espectaculars premis com una TV 40", viatge de cap de setmana, una bicicleta, ordinador portàtil, una XBOX ONE, camera GO PRO i altres sorpreses més.

També, i per a tots els pares dels nens de l'Escola Futbol Ripollès que hi vagin s'els hi donarà una butlleta per una tirada gratuïta (preguntar a les guixetes).


NO DEIXEU D'ANAR-HI !!!


10 DE DESEMBRE DE 2014

L'EFR A LA REVISTA ESPECIALITZADA "ONZE METRES"


"L’Escola de Futbol Ripollès va néixer la temporada 2009/10 amb l’objectiu “d’aglomerar i donar sentit al futbol base” d’una comarca de 25.000 persones, segons paraules del coordinador general del club, Sergi Bassaganya"


Aixi comença el reportatge de la revista "ONZE METRES" en la seva edició nº 2 d'aquest mes de desembre. Onze Metres és una nova revista digital especialitzada en futbol a la comarca d’Osona, a més, està elaborada tenint sempre present a qui s'està dirigint i quines necessitats informatives es cobreixen. Amb la seva feina i dedicació absoluta cap al món del futbol, fan una cobertura que, fins ara, no existia a la comarca més enllà dels mitjans de comunicació tradicionals que no poden abastar el total de temes interessants que sorgeixen al voltant dels clubs de futbol d’Osona, els seus jugadors i les seves institucions.

En aquest nº 2 "onze metres" ha volgut que l'Escola Futbol Ripollès hi fos present i en resalta la importància que el nostre club està agafant en l'àmbit futbolístic de la comarca. No us perdeu el reportatge !!


Enllaç del reportatge a "Onze Metres".....


9 DE DESEMBRE DE 2014

ENTRENAMENTS SUSPESOS DEGUT A LA FORTA VENTADA


Després de l'activació de la fase d'emergència per vent i la prohibició per part de la Generalitat de Catalunya a realitzat qualsevol activitat a l'aire lliure en alguna comarca catalana, hem trucat al 012 i ens recomenen que no fem cap activitat  a l'aire lliure pel perill que suposa. La prohibició no s'ha fet encara efectiva al Ripollès però procurant per l'integritat física dels nens i pares, l'Escola Futbol Ripollès suspèn tots els entrenaments previstos per avui dimarts.


5 DE DESEMBRE DE 2014

BARÇA "B" CONTRA CD MIRANDÉS

 

Novament el FC Barcelona a través del Departament de Protocol i Relacions Institucionals ens convida a veure en directe un partit del Barça "B". El proper dissabte 13 de desembre de 2014 a les 18:00 hores tindrà lloc al Mini Estadi el partit entre el Barça B i el CD Mirandés.

Tots aquells que hi vulgueu assistir ens ho haureu de comunicar abans de dimarts 10 de desembre a les 20:00 hores a traves de les coordinadores del vostre equip,  indicant el número d’invitacions que necessiteu i el nom i cognoms dels assistents.


4 DE DESEMBRE DE 2014

TORNEIG DE LA JOGUINA SOLIDÀRIA

 

Nota de l'organització:


Degut a les plujes del passat cap de setmana, alguns dels participants al 1er Torneig de la Joguina Solidaria no podran assistir-hi, ja que han de jugar els seus partits ajornats per aquesta circumstància. Durant la setmana l’organització s’ha estat preocupant de trobar nous equips per solventar tal situació i modificar el menys possible el calendari, malauradament, no ha pogut estar així i, els Grups del Prebenjamí 2008 i Benjamí 2006 han patit una modificació.

 

Per tant els enfrontaments quedaran així:

 

Prebenjamí 2008: Juga un grup contra l’altre i, com que un el grup B només son 3 i els de l’A 4, per que tots facin els 4 partits a la fase de grups, jugaran un partit entre els membres del mateix grup, equilibrant el número de partits. Despres es fa recompte de punts i segons la puntuació es juga la fase final, malauradament, no hi haurà un 8é en puntuació, per tant, l’equip que quedi en 7ena posició, en la fase de puntuació, haurà finalitzat el Torneig.

Prebenjamí 2007: Juguen tots els d’un grup contra si mateixos i desprès per ordre que han quedat a la taula, contra l’homónim de l’altre grup en les fases finals.

 

 

Esperant haver resolt els dubtes, només ens queda demanar-vos disculpes per les molèsties que aquest moviment hagi pogut suposar i donar-vos les Gràcies novament, esperant que tinguem un cap de setmana esplèndid on gaudim tots d’una gran jornada esportiva i un Torneig organitzat per què tan adults i nens fem un cop de mà a la gent que ho estan passant mes malament.


1 DE DESEMBRE DE 2014

CALENDARI MODIFICAT DEL BENJAMI TAGA

 

El Consell Esportiu d'Osona després d'incloure el Sant Quirze dins el grup B de la Lliga Benjami (F7BB) a publicat el calendari per la resta de la temporada. El podeu consultar dins l'apartat de l'equip Benjami TAGA en la temporada 2014_2105. Com ja fem habitualment, cada setmana publicarem els horàris definitius de cada partit.


28 DE NOVEMBRE DE 2014

SAMARRETES D'ESCALFAMENT

 

A partir d’aquesta tarda tothom que va encarregar la samarreta d’escalfament pot passar per la botiga Esports 2000 de Ripoll a recollir-la.

 

Tot i així les del Cadet “B”, Alevi “A” i Alevi “C” no estaran fins la propera setmana.


28 NOVEMBRE 2014

PLUGES DEL CAP DE SETMANA


Després d’escoltar les previsions del temps per aquest cap de setmana s’informa que per part del Consell Esportiu d’Osona  no es suspenen les competicions i es demana a tots els equips que tot i la pluja es presentin al terreny de joc. En cas de haver molta tempesta i un clima molt complicat, per suposat que els partits es suspendran i ja es buscarà una data per poder-los jugar (en cas de unes condicions molt adverses no fa falta fer el desplaçament).

Per altre banda, també informar que en cas de que el terreny de joc estigui impracticable o les condicions climatològiques siguin adverses l’àrbitre pot decidir suspendre el partit en funció de cada cas.


28 NOVEMBRE 2014

LLIGA CONSELL - SANT QUIRZE CANVIA DE GRUP


Després de donar-hi moltes voltes i buscar que cap equip inscrit el Consell Esportiu d’Osona plegui s’ha decidit incorporà el Sant Quirze de Besora al Benjamí grup B sense moure cap equip del grup.

Això suposa que a partir del moment, cada setmana hi haurà un equip del grup B que haurà de fer doble partit aquella setmana, al club es decidirà des del Consell Esportiu d’Osona, fent un calendari de forma manual. Demanem la màxima disposició per part de tots els equips i clubs, ja que només es donarà al cas de jugar dos partits dos jornades a l’any.

També a partir d’aquest moment la classificació, horaris i resultats d’aquest grup sortiran de forma manual ja que és impossible a nivell informàtic realitzar un calendari on coincidissin totes les jornades introduint al nou equip.

La setmana que ve es publicarà el calendari nou, on totes les jornades coincidiran tal i com estan fins ara; simplement es podrà veure quina és la jornada que el vostre equip ha de fer doble partit.

Pel que fà al grup A,  suposa que l’equip que jugava contra el Sant Quirze aquella jornada descansarà, i tots els equips tindran un resultat de 3 a 0.


25 DE NOVEMBRE DE 2014

INFORMACIÓ AL MUTUALISTA


El mutualista lesionat que sigui atès per serveis mèdics aliens al quadre mèdic de la Mutualitat, com hospitals i centres mèdics no concertats, hospitals i centres públics de l'Institut Català de la Sallut, sense que ho hagi autoritzat la direcció de la Mutualitat, perdrà els seus drets, tant els assistencials com els d'indemnització com a beneficiari, en quan es derivin d'aquesta lesió.
La Mutualitat podrà reclamar al mutualista, el reintegrament de les despeses ocasionades per l'atenció als seus mutualistes en centres no concertats i hospitals i centres públics.


24 DE NOVEMBRE DE 2014

BARÇA "B" CONTRA ALBACETE BALONPIÉ

 

Novament el FC Barcelona a través del Departament de Protocol i Relacions Institucionals ens convida a veure en directe un partit del Barça "B". El proper diumenge 30 de novembre de 2014 a les 17:00 hores tindrà lloc al Mini Estadi el partit entre el Barça B i l'Albacete Balonpié.

Tots aquells que hi vulgueu assistir ens ho haureu de comunicar abans de dimarts 25 de novembre a les 20:00 hores a traves de les coordinadores del vostre equip,  indicant el número d’invitacions que necessiteu i el nom i cognoms dels assistents.


17 DE NOVEMBRE DE 2014

GIRONA FC - RECREATIVO DE HUELVA


Aquest diumenge 23 de novembre a les 17h. el Girona juga a l’estadi de Montilivi contra el Recreativo de Huelva. Coincidint amb aquest partit, el club vol retre homenatge a tot el Futbol Base de la província. Amb aquest objectiu es fa una doble acció. Per una banda, i a partir de les 15:30h.es farà la presentació als aficionats blanc-i-vermells de tots els equips del Futbol Base, Futbol Femení i Futbol Sala del Girona FC. També aquest mateix dia, i per fer extensiu l’Homenatge al Futbol Base de la província, TOTS els jugadors de 5 a 16 anys que militin en equips gironins podran entrar a Montilivi per només 1 euro. Per tal d’identificar-los és imprescindible que portin el xandall del seu equip.13 DE NOVEMBRE DE 2014

REPORTATGE ALEVI "A"


Amb la intenció de difondre el futbol base de la comarca, TV Ripollès emetrà aquest dijous dia 13 de novembre a les 21:00 un reportatge del nostre Alevi “A”. Cal recordar que l’Escola Futbol Ripollès és l’únic club de la comarca que disposa de les màxima categories de la Federació Catalana de Futbol en Prebenjami, Benjami i Alevi. El reportatge es tornarà a emetre el divesndres a les 10:30 i a les 16:00. També aquest dijous en el rotatiu EL RIPOLLÈS hi ha un extens reportatge sobre aquest equip.


12 DE NOVEMBRE DE 2014

TOTS JUGUEM, UNA NOVA FORMULA D'ENTENDRE EL FUTBOL

INICI LLIGA ESCOLETES


Aquest cap de setmana s’iniciarà la temporada 2014-2015 de la lliga “Escoleta” organitzada pel Consell Esportiu d’Osona amb un nou projecte de valors dins del mon de l’esport. La voluntat d’utilitzar l’esport com a eina per transmetre uns valors ha portar a l’elaboració del pla pilot que pren el nom “TOTS JUGUEM”, que s’implantarà en algunes de les competicions de bàsquet i futbol.

“TOTS JUGUEM” té l’objectiu d’arribar a conscienciar a tots els agents que intervenen en la competició escolar, pares i mares, esportistes, tècnics i àrbitres de la necessitat de tenir una competició que fomenti l’educació dels joves a través dels valors de l’esport.

La Temporada 2014 - 2015 servirà com a prova pilot del projecte, portant-se a terme només en algunes categories determinades per tal que el canvi sigui progressiu i es puguin avaluar els resultats al final del primer any. En les competicions escolars organitzades de l’esport de futbol, el Consell Esportiu d’Osona portarà a terme aquest nou sistema de puntuació en la categoria escoleta, quedant exempt d’aquesta iniciativa les competicions de categoria benjamí i Prebenjamí, que es desenvoluparan de la mateixa manera que en anteriors edicions.

 

SISTEMES DE PUNTUACIÓ:

 

És de vital rellevància que àrbitres i entrenadors donin valor i importància a aquesta proposta, ja que depèn del compromís d’aquests que la proposta es desenvolupi amb èxit.

 

ESCOLETA

La lliga estarà formada per dos calendaris, els equips formats per nens de segon any (2009) serà la lliga A, i els equips formats majoritàriament per nens de primer any (2010) seran els que formaran la lliga B.

Es competirà en una lliga on es disputaran partits cada dos setmanes. A partir d’aquest moment la lliga tindrà una classificació on es valorarà el resultat del partit (victòria, empat o perdut) amb 3, 2, i 1 punt més la puntuació del “Tots juguem”, on hi ha diferents valors a tenir en compte. La part de tots juguem tindrà un valor de 4 punts en total, on 2 punts els puntua l’àrbitre del partit i els dos restants venen donats per l’entrenador rival.

Així dons la puntuació màxima del partit pot ser de 7 punts si s’ha guanyat el partit i es té la màxima puntuació dels valors.

Després de disputar cada partit l’àrbitre serà el que facilitarà a l’entrenador representant de cada equip una butlleta amb unes preguntes a contestar a l’instant.

L’entrenador d’un equip haurà de valorar l’actitud de l’equip rival i el seu entorn durant l’encontre contestant el test. Un cop omplert, cada entrenador haurà de retornar la butlleta a l’àrbitre que serà el que farà arribar e resultat al Consell.

Després de cada jornada, els equips podran consultar la evolució de la competició “Tots juguem” a la pàgina web del Consell Esportiu d’Osona.


10 NOVEMBRE DE 2014

INVITACIONS AL MINIESTADI: BARÇA "B" CONTRA NUMÀNCIA

 

 

Novament el FC Barcelona a través del Departament de Protocol i Relacions Institucionals ens convida a veure en directe un partit del Barça "B". El proper dissabte 15 de novembre de 2014 a les 18:00 hores tindrà lloc al Mini Estadi el partit entre el Barça B i el CD Numancia.

Tots aquells que hi vulgueu assistir ens ho haureu de comunicar abans de dimarts 11 de novembre a les 20:00 hores a traves de les coordinadores del vostre equip,  indicant el número d’invitacions que necessiteu i el nom i cognoms dels assistents.


28 D'OCTUBRE DE 2014

l'EF RIPOLLÈS EN LA FINAL SUPERCOPA DE CATALUNYA A MONTILIVI

 

El dimecres dia 29 d'octubre a les 231:30 es disputarà en l'Estadi Montilivi de Girona la Final de la Supercopa de Catalunya entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol. Serà la gran festa del futbol català amb la participació de dos de els clubs mes importants del territori i a més, organitzat per la Delegació de Girona.

 

Per aquest motiu, la FCF i el seu Delegat a Girona vol estar al costat del futbol base i en concret del futbol base del Ripollès ja que seran alguns nens i nenes de l'Escola Futbol Ripollès els que sortiran en la formació inicial junt als jugadors de Barça i Espanyol.
Tot axó no seria possible sense l'esforç del Delegat Comarcal de la FCF a Ripoll, Sr. Eduard Ruiz, que en tot moment ha procurat que els nostres jugadors siguin els representants del Ripollès en aquest gran esdeveniment.


9 D'OCTUBRE DE 2014

LOTERIA DE NADAL


Ja s'ha posat a la venda les participacions de la loteria de Nadal de l'Escola Futbol Ripollès. El número d'aquest any és el 42743 i es podrà adquirir a través dels pares i dels locals col·laboradors de Ripoll i Campdevànol.


6 D'OCTUBRE DE 2014

ESCOLA FUTBOL RIPOLLÈS A LIVE FM

 

A partir d’aquest dilluns dia 6 d’octubre i coincidint amb l’inici de les competicions del futbol base de la Federació Catalana de Futbol, la emissora de ràdio LIVE FM  que emet des de Campdevànol en el dial 107,8  de la FM i dins del seu programa esportiu de les 7 de la tarda, donarà tots els resultats del futbol base de l’Escola Futbol Ripollès. A més, en posteriors programes entrevistaran a diferents responsables i entrenadors del club donant una cobertura inèdita a la comarca. Serà la primera vegada després de cinc anys des de la fundació de l’Escola que un mitjà de comunicació d’àmbit local i/o comarcal dedicarà un espai setmanal a oferir tots els resultats de l’esport base i en concret del futbol formatiu de casa nostra. 

..... escoltar crònica....


19 d'agost de 2014

ELS MES MATINERS DE L'EFR

 

La temporada 14_15 està a punt de començar. Després de casi dos mesos d'inactivitat futbolística les ganes d'entrenar son presents en les cares dels nens i nenes. Quan els hi preguntes, ja comenceu? ja tens la roba? el somriure va d'orella a orella. Les il·lusions estan renovades, nous entrenadors, nous companys. Tots plegat fà que s'esperi com mai que arribi el dia 1.

Però aquest any dos son els equips que comencen abans, el Cadet A i l'Alevi A el 25 d'agost ja es posaran en marxa. Son els més matiners de l'EFR.


Roba oficial de l'EFR
Roba oficial de l'EFR

15 d'agost de 2014

JA ES POT RECOLLIR LA ROBA OFICIAL DE L'ESCOLA FUTBOL RIPOLLÈS

 

A partir del dissabte dia 16 d'agost ja és pot anar a recollir la roba de l'Escola a la botiga Esports 2000 de Ripoll. També els que no se la varen emprovar. La data límit per retirar-la es el 15 de setembre. Recordem que només s'entregarà a qui estigui al corrent de pagament de la temporada anterior i hagi pagat la matrícula d'aquesta.

 


Ampliació vestidors a Campdevànol
Ampliació vestidors a Campdevànol

14 d'agost de 2014

OBRES EN ELS VESTIDORS DE CAMPDEVÀNOL

 

A finals de juliol varen començar les obres de remodelació i ampliació dels vestuaris de la seu de Campdevànol. Aquestes tindran una durada de dos mesos i per tant afectarà al normal funcionament dels entrenaments i partits del mes de setembre i octubre. Pels entrenos els jugadors hauran de venir canviats i es dutxaran cadascú a casa seva. Els dies de partit es podrán canviar als vestidors del pabelló. 


11/07/2014

EL PORTAL DEL FEDERAT.........NOVA EINA PER COMUNICAR-SE AMB LA FEDERACIÓ

 

A partir de la propera temporada, tots els federats disposaran d'una nova eina per interactuar amb la FCF i dur a terme alguns dels tràmits indispensables per tal de disposar de llicència federativa.

Aquesta nova eina, anomenada El Portal del Federat, serà accessible a través del portal futbol.cat. El principal objectiu d'aquest Portal és el de canalitzar l'afiliació del federat a la Mutualitat de Futbolistes. En aquest cas, i a partir de la temporada 2014-2015, serà el propi federat qui realitzarà aquest tràmit amb independència del club on finalment es realitzi la llicència definitiva. A diferència del que es venia fent fins ara, l'afiliació serà doncs responsabilitat del propi federat i no del club. Això implica que els federats tinguin l'obligació de donar-se d'alta per tenir vigent la seva cobertura en cas d'accident.

Amb aquest nou sistema, la responsabilitat de l'afiliació a la Mutualitat recaurà en el propi federat (en el cas que ho faci el propi club s'entendrà que s'està incorrent en un cas de suplantació d'identitat), tot i que els clubs seguiran sent els responsables de facilitar als federats el full de registre que els permeti accedir a futbol.cat. Aquesta eina està operativa des de l’1 de juliol, moment a partir del qual els clubs ja poden imprimir els fulls de registre i facilitar-los als seus federats. Pel que fa al federat, no disposarà de cobertura per accident esportiu fins que tingui la revisió mèdica i l'afiliació a la Mutualitat en vigor.

 

En el moment de fer el pagament de l'afiliació a la Mutualitat, el federat podrà visualitzar les condicions d'afiliació per tal d'identificar totes les cobertures de la mateixa i com actuar en cas d'accident. Quedaran excloses d'aquestes cobertures totes aquelles activitats que no estiguin autoritzades per part de la pròpia Federació. Dins aquests nou espai, el federat podrà visualitzar tota la seva informació federativa: les dades referents a la seva revisió mèdica, l'estat de tramitació de la seva llicència, amb quin club està vinculat en cada moment o l'estat d'alta o de baixa mèdica esportiva. En definitiva, tot un exercici de transparència de la Federació de cara als seus federats que podran disposar d'aquestes i d'altres informacions del seu interès en temps real. Aquest Portal del Federat serà accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet (PC, tablet, smartphone,...) adaptant el seu format en cada necessitat perquè sigui accessible des de qualsevol ubicació, com ara des dels camps de futbol i pavellons de futbol sala que és on els federats desenvolupen la seva activitat.

Amb la subvenció de: