Degut a la Pandèmia COVID19, aquest estiu 2020 no farem Campus. En el seu lloc, farem entrenaments a les seus de Campdevànol i Ripoll.


10è CAMPUS D'ESTIU 2019


Altres edicions del Campus

12 de maig de 2018

CAMPUS D'ESTIU DE L'ESCOLA FUTBOL RIPÒLLES

 

Es preseta el 9è Campus d'Estiu de l'EFR sota el lema GET THE EXPERIENCE!

Amb l'objectiu de combinar l’aprenentatge tècnic i tàctic del futbol amb activitats esportives de caire lúdic.

 

Els monitors del campus tenen titulació de 2on nivell federatiu, CAFE,  etc....i contarà amb la presència com a monitora de la ex jugadora de l'EFR que actualment milita en el FC Barcelona (Sara Ismael). També reberem les visites del jugador WERIK MACIEL i la de PAU MORAL, 'entrenador del FC Barcelona  base competitiu.

 

El nostre 9è Campus d'Estiu compleix tota la normativa que regeix el nou article en relació a les activitats de lleure.

 

Està dirigit a nens i nenes de 4 a 16 anys en horari de 16:00 a 20:00 durant el 25 de juny i fins al 27 de juliol de 2018

  

Les Instal.lacions que s'utilizaran son el Camp de gespa artificial de Ripoll, Pavellons esportius, Piscina municipal, Rocòdrom i Tennis Taula de Ripoll.

 

Com a novetats per aquest any tenim la  Acampada a Vallfogona del Ripollès, farem sortides guiades i contarem amb col·laboracions de professionals de l'esport.

 

Contarem amb un servei d'acollida ente les 15:00 i 16:00 per als que ho necessitin al preu de 12€/setmana (places reduïdes)

 

  

PREU DEL CAMPUS: Inclou equipacions, assegurança mèdica i material

 

 - 5 Setmanes 250€

 - 4 Setmanes 230€

 - 3 Setmanes 190€

 - 2 Setmanes 150€

 - 1 Setmana 110€

 

 

PER A MES INFORMACIÓ:  Albert Grané 679484801 i Arnau Padrós 687104188 

 

Per a mes informació i descarregar full d'inscripció cliqueu aqui

 


28 d'Abril de 2017

8è Campus d'estiu de l'Escola Futbol Ripollès

 

GET THE EXPERIENCE!

 

 

Objectiu: Crear un Campus on combinem l’aprenentatge tècnic i tàctic del futbol de manera amena i divertida on els nens podran desenvolupar les seves habilitats en aquest esport.

Diversió:  Piscina, multi esport, jocs i diferents activitats de caire lúdic on podran gaudir i divertir-se.

Dirigit a: Nens i nenes de 4 a 16 anys.

Durada:  És de cuatre setmanes. Del 26 de juny a 28 de juliol.

Horari: De 16h a 20h.

Instal.lacions: Camp de gespa artificial de Ripoll, Pavellons esportius, Piscina municipal, Rocòdrom i Tennis Taula de Ripoll.

Amb la presència del jugador de la U.E.CORNELLÀ de 2ª divisió B  PEP CABALLÉ

 

INFORMACIÓ:  Arnau Padrós 687104188 i Gerard Moreno 658815083

 

....... mes informació...........

 


27 de maig de 2016

7è Campus d'estiu de l'Escola Futbol Ripollès

 

 

Objectiu: Crear un Campus on combinem l’aprenentatge tècnic i tàctic del futbol de manera amena i divertida on els nens podran desenvolupar les seves habilitats en aquest esport.

Diversió:  Piscina, multiesport, jocs i diferents activitats de caire lúdic on podran gaudir i divertir-se.

Dirigit a: Nens i nenes de 4 a 15 anys.

Durada:  És de cuatre setmanes. Del 27 de juny a 21 de juliol.

Horari: De 16h a 20h.

Instal.lacions: Camp de gespa artificial de Campdevànol, camp de gespa artificial de Ripoll, pavellons esportius, piscina municipal, rocòdrom i ping pong de Ripoll.

INFORMACIÓ:  Arnau Padrós 687104188

 

Amb la presència de PEP CABALLÉ  jugador de l'UE CORNELLÀ de 2ª B 

 

mes informació aqui........

 


23 de juliol de 2016

Festa de cloenda del Campus de Futbol 

 

El ‪#‎campusEFRipolles‬ ha arribat a la seva quarta setmana i després de la celebració del Mundialet s'ha fet l'acte d'entrega de premis i final de festa al Pavelló Mpal de Ripoll. Ens ha acompanyat el regidor d'esports de l'Ajuntament de Ripoll Sr. Miquel Rovira, el Tresorer i ex-president de l'Escola Futbol Ripollès el Sr. Silvestre Puig i la sempre entranyable presència d'en Pepe, responsable de camp del Mpal de Campdevànol. Després d'entregar obsequis, medalles i trofeus s'ha passat el vídeo resum del Campus d'aquest any. 


22 de juliol de 2016

Visita d'en entrenador Pau Moral del FCB Masia

 

En la recta final del campus de futbol de l'Escola Futbol Ripollès hem tingut el plaer de contar amb la vista d'en Pau Moral que és entrenador de FC Barcelona Masia. En Pau ha interactuat amb tots els nens i nenes del campus i ha donat consignes en cada sessio d'entrenament. Compartir experiències amb un entrenador d'aquest nivell sempre és agradable i esperem que torni  en altres ocasions.

6 de juliol de 2016

Ampliació d'una setmana més del Campus d'estiu

 

Donada la elevada participació del Campus de l’Escola Futbol de Ripollès i la demanda rebuda per part d’ampliar la durada del Campus, l’Escola es dirigeix a vosaltres per oferir-vos la possibilitat d’apuntar al vostre fill/a la setmana del 25 de Juliol al 31 d’aquest mateix mes.

En aquesta setmana podran gaudir de l’estructura general del Campus amb activitats de multi esport, piscina i millora futbolística juntament amb l’organització de un torneig “Mini Mundialet” on els nens seguiran gaudint de la combinació entre diversió i aprenentatge.

El preu d’aquesta setmana serà de 40€ per als jugadors que ja han estat inscrits prèviament en les altres 4 setmanes i de 75€ pels jugadors de matrícula nova. El preu inclou també l’ampliació de l’assegurança i nous obsequis de les petites competicions internes que anem realitzant.


1 de juliol de 2016

Campus d'estiu de l'Escola Futbol Ripollès

 

Aquest divendres ha finalitzat la primera setmana del Campus d'estiu de l'Escola Futbol Ripollès on jugadors de totes les edats a més de gaudir de la piscina i activitats complementàries al pabelló han treballat aspectes tècnics relacionats amb el món del futbol. Les condicions han estat inmillorables i entrenadors i jugadors han facilitat les tasques en tot moment.Amb la subvenció de: